• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisi

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar merhaba çeyizime yatak odası olarak doğtaşın elegence serisi varya onu istiyorum ama sizce hangi yatak örtüsünü almalıyım.birde aklımdakı yatak odam kahve ve tonları camel rengınde ya da bak köpüğü yatak örtüm halılarım aynı sekılde ip perdem ve boncukları istiyorum bana çom uyumlu olur gibi geldı ama kararsızım sonradan caba demek istemıyorum işte yatak örtülerim bırde bu hayalıme uygun yatak örtüsü ve halılarıda önerırsenız çok memnun olurum $vinaldi.webp$vinaldi 2.webp$agua.webp

yardım edın bana evım çok çok güzel olsun herşey uygun olsun sade ve şık olsun istiyorum yardım edın lütfen

bırde bu yatak örtülerin çok acık krem rengı var burda bır arkadasta görmüştüm onuda düşündüm ama çok acık mı gelır acaba rengı sönük kalmaısn

çok teşekkür ederım canım seçtiğim yatak örtüleri şık ama değil mi

En sondaki model olarak bana en yakın olan.. ama ben örtü sevmiyorum.. :17: aynı renk ve tonları bütün odada kullanmak odayı boğar gibi geliyo bana.. Renkleri uydur daha hoş olur.. canlı farklı renkler kullanıldığında odaya bi hareketlilik geliyo sanki.. ;) Zevk tercih meselesii istediğin gibi olsun her şey.. :39:

bence ikinci olan çok güzel bal köpüğü rengini çok severim yatak odasına ve oturma odasına çok yakışan bir renk ve asla insanı boğmuyor :):):)şimdiden hayırlı olsun canım:nazar:

kızlar merhaba çeyizime yatak odası olarak doğtaşın elegence serisi varya onu istiyorum ama sizce hangi yatak örtüsünü almalıyım.birde aklımdakı yatak odam kahve ve tonları camel rengınde ya da bak köpüğü yatak örtüm halılarım aynı sekılde ip perdem ve boncukları istiyorum bana çom uyumlu olur gibi geldı ama kararsızım sonradan caba demek istemıyorum işte yatak örtülerim bırde bu hayalıme uygun yatak örtüsü ve halılarıda önerırsenız çok memnun olurumEki Görüntüle 340926 Eki Görüntüle 340925 Eki Görüntüle 340927

yardım edın bana evım çok çok güzel olsun herşey uygun olsun sade ve şık olsun istiyorum yardım edın lütfen

bana göre çok ağır ve şatafatlı yani çabuk sıkılırsın yrlere sürünüyor ta çabuk kirlenir ayağınıza takılır. bence daha kullanışlı ve aynı zamanda şık bir örtü tercih edebilirsin. çalışan bir bayansan en fzla 2 hfta ev hanımysan en fzla 1 ay dayanırsın bunu her sbh kaldır ser kalır ser kullananlara sorabilirsin %70 i çk uğraştırıyor temizliği fln çk zor diyorlar.

Kusura bakma ama ben renk tonlarını pek beğenmedim:17:Herkesin zevki tabiki ama biraz daha canlı,yada daha sade modellere de bak derim.Kırık krem rengi de düşünebilirsin,perdelerin biraz daha koyu renk olursa hem perden hem yatak örtün kendini daha çok gösterir.Nacizane fikrim:34:

eger gercekten bu örtüler arasında birini tercih ediceksen ben en sondaki derim.tercih tabıkı yine senin :)

bence 1. benim zevkime hitap ediyor :46:

Evli bir bayan olarak tavsiyem en sade ve rahat kullanacağın. Birşeyi seçmen. Bir süre sonra insanı yoruyor toplamak. Ayrıca esinde gerektiğinde toplayıp sermeli .

teşekkür ederim kızlar bu arada burda serılmesı zor gıbı duruyor ama cok rahatlar bunun cınsınden annem kullanıyor çok rahat çok mu satavatlı ben yıne o abıye örtülere göre sade dıye bunları secıyorum yanlışmı yapıyorum acaba

yatakodası takımını mobilyalarını aldın mı onlara göree karar verebilirsin... açıkcası benim pek tarzım değil ama sen yine de iyi düşün.. hayat arkadaşınla fikir alışverişi yapabilirsin o zaman daha çok içine siniyo :) ben hep öyle yapıyorum :1: :1: :1:

banım üçüncü modeli begendimmm....bnmkide bu modelin koyu kahvesi içinede bej saten nevresim takımı almıstım pullu güzel duruyo

Back
X