Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum 5 ayını bitirdi.kavonoz mamalarından sütlü prinçlilerden vermek istiyorum ama hangi markayı vermeliyim? ülker hero baby mi, milupa mı bebelac mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.
muhallebisini kullanmadım ama milupanın kavanoz mamalarından verdim.
milupanınkiler organik,hipp inde organikleri var.sana kalmış bişey.
ben organik olduğu için milupayı tercih ettim.
ayrıca ben ev yapımı bile olsa muhallebilere de çok karşıyım.sözde ev yapımı ama hiç bir faydası yok
1 kase muhallebi yerine 1 kase çorba içsin çocuk yazık.kavanoz bile muhallebiden daha faydalı.
hele bebe bisküvisi hepsinden zararlı
oğlum 5 ayını bitirdi.kavonoz mamalarından sütlü prinçlilerden vermek istiyorum ama hangi markayı vermeliyim? ülker hero baby mi, milupa mı bebelac mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.
hiç bir doktor önermiyo muhallebiyi.aşırı zayıf bebekler için öneriliyor sanırım.iştahsız bir bebekse bilemiyorum.cnm bebe bisküvisine olan karşıtlığını anladım ama muhallebiye neden böyle tepkilisin anlayamadım?bende 7 buçuk aya kadar vermedim ama bebeğimin pirinçteki şekere ve sütteki proteğine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.kavanoz muhallebiden nasıl faydalı olabilirki..herşey mevsiminde yenirse hastalıklara karşı korur ve bağışıklığı destekler.fakat kavanoz mamalarında yaz kış meyvesi diye bişey yokki.organik yazsa üzerinde nolur..hepimiz muhallebiyle büyümüşüzdür.özellikle zayıf ve iştahsız bebek anneleri için çok güzel bi yiyecek..benim oğlum geceleri yiyor.kaşık mamalara tercih ediyorum muhallebiyi.
hiç bir doktor önermiyo muhallebiyi.aşırı zayıf bebekler için öneriliyor sanırım.iştahsız bir bebekse bilemiyorum.
hiçbir şey yememesinden ise muhallebi yesin daha iyi tabiki.
bende okadar araştırmama rağmen hiç bir faydasını duymadım.herkesin dediği gibi kof şişmanlık yapıyor.başkada bi
işe yaramıyor.muhallebiden ziyade akşamları bir kase çorba yapıp veriyorum.mevsimine göre hazırlanmış.ayrıca ben yemeklerine pirinç
ve pirinçten ziyade özellikle bulgur,irmik atıyorum.ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz şeyleri çorbalardanda alır.kaşık mamaları ne oluyor bilmiyorum.
kavanoz mamalarını savunmuyorum ama muhallebi de masum değil onu demek istiyorum.ayrıca deniyor ya bizlerde muhallebiyle büyüdük.
ona kalırsa eskiden ilk 6 ay anne sütü diye bişeyde yoktu.canım ne olacak eskiden bizde böyle büyüdük diye verelim yeni doğmuş
küçücük bebeklere ek gıdayı,yediklerimizden tattıralım.inek sütüde verelim.
ee napsın eskiler o zaman aptamil mama vardı da mı vermediler?olsa onlarda inek sütü vermezdi..ben zaten çorbasından sonra veriyorum muhallebisini.o da haftada 3 gün.normal inek sütünden yapıyorum pastörize değil yani..yoğurduda öyle yapıyorum.bu kişinin kendi bileceği iş.ben tartışmak için yazmadım arkadaşım yanlış anlaşılmasın.yalnızca senin cevabından yola çıkarak konu sahibi arkadaşa fikrimi bildirdim.