Sizce hangisi??

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Arkadaşlar bu parfümlerden birini almayı düşünüyorum. Böyle tatlı bir koku istiyorum ama karar veremedim henüz. Daha koklamadım bunları ama okuduğum yorumlardan benim aradığım özelliklerde olabilecek, gidip deneyebileceğim bunlar diye düşündüm. Bunları kullanan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.Yaz için kullanabilceğim ve kalıcı bir koku olmasını istiyorum özellikle. Bunlar dışında tatlı ama çok bayıcı olmayan parfüm önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. Şimdiden teşekkürler :1hug:

Son düzenleme:
merhabalar buparfumlerin kokularını bilemiyorum ama sana avondan persevi tavsiye edebilirim hem kalıcı çoktatlı ve güzel bir kokusu var

miss dior cherie derim.çok tatlıdır kendileri bayanssulusmile

onun methini çok duydum en çok merak ettiğim koku o zaten bunların içinden.bi an önce koklamak istiyoruumm delikafadulden

kızlar bir de escada'nın parfümleri tatlı şekerli oluyormuş sanırım onu da merak ettim şimdii nasıllar acaba :uhm:

merhabalar buparfumlerin kokularını bilemiyorum ama sana avondan persevi tavsiye edebilirim hem kalıcı çoktatlı ve güzel bir kokusu var

Sağol canım. Bakabilme imkanım olursa buna da bakıcam aklıma yazdım :))

Başka yorum yapıcak yok mu ama kızlar :a015: yardımcı olun lütfen. En çok pink sugar'ı ve miss dior cherie'yi merak ediyorum. Bunalrı kullananlar yok mu acaba :sm_confused:

pink sugarı bende çok merak ediyordum çünkü çok methini duydum hatta kokusuna bakmadan almaya bile karar verdim:)))
dün gittim parfümeriye sıktım bileğime ben hiç beğenmedim kokusunu,çok ağır bayan bir koku bence
tabi gittiğin zaman dene mutlaka....
escada sexy graffiti kullandım çok hoş bir kokusu var,şekerli
bende senin gibi lolita ve miss dior cherie yi merak ediyorum ilk fırsat bunları koklamak olacak:))

Sağol canım..Bakalım bugün eğer gidebilirsem deniycem bunları. Yorum yaparım o zaman. Pink sugar'ın seveni de çok sevmeyeni de. O yüzden çok merak ediyorum onu. Bir de Euphoria'yı çok beğenen var ama o şekerli değil sanırım. Neyse umarım bugün karar verip alabilirim parfüm :))

Miss Dior Cherry'i ya da Lolita Lempicka'nın bu kokusunu değil de ''Si'' olanının tavsiye ederim(şişesi dört yapraklı yonca şeklinde)..
bu arada en alttaki Britney Spears çok kötü kokuyor ben tavsiye etmem nacizanesengözlerimebaksanab

Eveett bugün gittim ve merak ettiğim parfümleri denedim kızlar. Hiçbir yerde Pink sugar'ı bulamadığım için gene kaldı o malesef merakım geçmedi ona karşı hala. Lolita lempicka L'yi de bulamadım. Ama normal Lolita'yı kokladım hiç sevmedimm ööğğ iğrençti bana göre kafamçokkarıştı Çok ağırdı anason kokuyo buram buram.. Miss dior cherie'yi sevdim, beğendim ama bana çok tatlı geldi kokusu onu da almadım o yüzden. 212 sexy'e gelince, o da güzeldi ama sıradan bir kokuymuş gibi geldi bana yani böyle çok bi çekici gelmedi bana açıkçası. Bunlardan sonra Euphoria'yı kokladım veeee çookk beğendim çok değişik ve etkileyici geldi bana dayanamadım onu aldımmm :asigim: Nelere niyetlendim hiç düşünmediğim bi parfümü aldım ama olsun içime çok sindi ve şu anda euphoria kokuyorum çok mutluyummm hihoyyyt Bu parfümler dışında bikaç tane de daha farklı tarzda merak ettiğim kokular vardı onlara baktım. Gucci by Gucci'yi çok beğendim bundan da alabilirim sonra belki. Bir de Pure Poison hoşuma gitti. Bir de olmazsa olmazım Hypnose'umu kokladım onu da daha sonraki bir zamanda almak üzere çıktım parfümeriden :gitme: Ama şunu diyim kızlar ben Euphoria'nın doldurmasını almıştım bi ara ve hiç kullanamamıştım çok kötü gelmişti aldıktan sonra bana. Bugün anladım ki orijinaliyle uzaktan yakından hiç bir alakası yok. Bir daha doldurma parfüm zorunlu olmadıkça almayı düşünmüyorum hem gerçeğiyle alakasız oluyor hem de cilde oldukça zararlı. Biliyorum orijinaller de çok pahalı ama napıyım :sm_confused:

Bugün pink sugar siparişi de verdim elime ulaşsın onun hakkında da yorumlarımı yapıcam burda. çok merak ediyorum yaa hemen gelseeee hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…