• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce hangisi ?

Sizce hangi gelinlik, ya da gelinlikler en güzelleri ?

• Ankete Katılan
    63
  • Anket Kapalı .

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Kızlar, gelinliğim için model beğeniyorum. Sizin de fikrinizi almak istedim. sizce hangisi bunların arasından ? aynı anda 2 oy verebilirsiniz...

1.
041-modelnovias.jpg

pembe.png

2.

beya.png

3.

030-pronovias.jpg

4.
005-enzoani.jpg

Son düzenleme:
bunların hiç biri olmaz:olmaz:
sanırım kalçadan itibaren başlayan ve sade olan etekleri seviyosunuz.ben de öyleydim ama denedim hakkaten elbise gibi oluyolar ve manken gibi olsa bile kimseye yakıştığını görmedim.zaten bu modellerin tarlatanı farklı oluyo çok kabartmıyo.
en sondaki modelin eteği kabartılırsa süper olur

1in arkası çok hoş duruyor ama onu öyle dikebilecek teriziyi bulabilmek mesele
3 güzelmiş
ben de böyle sade modelleri seviyorum
çok zarif gösteriyorlar gelini
şatafatlı kabaık modeller çok ama çok demode!!

bunların hiç biri olmaz:olmaz:
sanırım kalçadan itibaren başlayan ve sade olan etekleri seviyosunuz.ben de öyleydim ama denedim hakkaten elbise gibi oluyolar ve manken gibi olsa bile kimseye yakıştığını görmedim.zaten bu modellerin tarlatanı farklı oluyo çok kabartmıyo.
en sondaki modelin eteği kabartılırsa süper olur

Boyum 1m 75 cm . topuklu ayakkabı giyince de 1m 80 cm i geçiyorum. Nişanlım da uzun olduğu için o konuda sorun yaşamıyorum çok şükür.
boyumdan dolayı bu tarz model giyebileceğimi düşünüyorum. Çok hafif balık etliyim. Vücudumun her yeri orantılıdır. Yani gepgeniş bir kalçası olan, kolları çöp gibi biri değilim. Temmuza kadar da zayıflayacağım.

Kabarık etek oldum olası beğenmedim. 4 nolu gelinlik bence fark edilmek için ideal ve yine de çok kabarık değil. Ben kalçadan kabaran etek modellerine hastayım. Bakalım nasıl olacak...

Fikrin için teşekkürler

Boyum 1m 75 cm . topuklu ayakkabı giyince de 1m 80 cm i geçiyorum. Nişanlım da uzun olduğu için o konuda sorun yaşamıyorum çok şükür.
boyumdan dolayı bu tarz model giyebileceğimi düşünüyorum. Çok hafif balık etliyim. Vücudumun her yeri orantılıdır. Yani gepgeniş bir kalçası olan, kolları çöp gibi biri değilim. Temmuza kadar da zayıflayacağım.

Kabarık etek oldum olası beğenmedim. 4 nolu gelinlik bence fark edilmek için ideal ve yine de çok kabarık değil. Ben kalçadan kabaran etek modellerine hastayım. Bakalım nasıl olacak...

Fikrin için teşekkürler

boyun iyimiş.gelinlik yakışır o zaman ama gene de dümdüz giyme derim.azcık belli ol gelin olcaksınhihoyyythihoyyyt
benim nişanlığım da ispanyol etekti ve kalçadan başlıyodu etek.ben de sevmiyorum belden bi anda kabaranları komik oluyolarr

benim boyum uzun değil ama çok zayıfım vücudum düzgün yani ama elbise gibi sade olan gelinlik yakışmadı sana yakışır belkii

1.gelinliğin arkası çok farklıymış,ancakkkkk işinde usta bir gelinlikçi bulman şart,dikimi epeyce zor.

4.yede beğendim

Back