• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikisi de çok güzel keşke kampanya vaktinde bitmeden alsaydın 45 idi.
ama çiçekliden hala vardı bi optimuma metrocity ye falaln bak sarevin kendi yerlerinde bu modellerden kalmışsa ucuza al.
ben de ççok beğenmiştim ama istediğim kalmamıştı.
renk de kırmızı ağır mavi daha cıvıl cıvıl.
ağır modelleri beğeniyorum ben ama şimdi de şöyle düüşünüyorum yazn kullanıyoruz bunları o yüzden cıvıl cıvıl bakında içm açılsın aydınlık olsun diyorum.
oyüzden nevresimlerim koyu ama pikelerimi çiçekli böcekli alıcam.

üf karar veremedim henüz, erteledim biraz şu pike işini... ama alırsam sarev alıcam orası kesin :hulya:

kırmızıııııı yerimseniben bir de kırmızının modelinin aynısının kahveli turkuazlı olanı var ben onu da çok beğenmiştim sarevde

siyah-beyaz sanırm üstteki ben onu beğendm.kırmızının rengi güzel ama desenini beğenmedm.

odan mor olacaksa karışık desenlerden kaç bence. güzel ikisi de ama, ferah ve iç açıcı olması da önemli. daha hafif rehkler tercih etmeni öneririm. güzel günlerde kullan, önemli olanı o.

kesinlikle kırmızı olanı hatta 2009 -2010 kataloğuna da bakın değişik modelleri de görün onlarda çok güzeller

Ben mavi olanı çok beğendim.
Pike yazın kullanılıyor ya, ben yazın böyle mavi yeşil vs ferah renkleri çok seviyorum.
Zevk meselesi tabii, bi de bence de odandaki mobilyalara uygun olursa rahat olur, gün olur örtüyle uğraşmak istemez insan pikeyi örter çıkarsın. Yani ben öyle düşünüyorum kendi adıma biraz tembelim galiba :asigim:

Kırmızı olanı çoook güzelmiş..

İyi günlerde kullanın.. :Saruboceq:

Back