• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
kızlar pike takımında kararsız kaldım. gelin pike takımı almayı düşünmüyorum o yüzden bu tarz takımlar alacağım. Sizce hangisi?

155036129dh.jpg

SAREV-CIFT-KISILIK-BASKILI-PIKE-TAK-BUHARA-V1__20855295_0.jpg

yanlış yazmışım ama sen anlamışsındır. markası ne?? ne kadar??

ikisi de Sarev marka. 70 civarı fiyatı.

henüz odamın rengi belli değil.. ona karar vermedim. Nasıl olsa yatak örtüsü kullanacağım nevresimin rengi çok önemli mi ki? :uhm:

Kesinlikle kırmızı cnm.

Mobilyanın ve odanın rengiyle uyumlu olması özellikle çalışan bir kadın için çok önemli.Neden dersen de evliliğin ilk birkaç ayında belki yatak örtüsü kullanıyorsun sonrasında sabah yatak örtüsünü örtmeye vaktin bile kalmıyor :)))))))

bence maviii daha hoş duruyor tabi sen,in zevkin kullanacak olan sensin canım.

Kesinlikle kırmızı cnm.

Mobilyanın ve odanın rengiyle uyumlu olması özellikle çalışan bir kadın için çok önemli.Neden dersen de evliliğin ilk birkaç ayında belki yatak örtüsü kullanıyorsun sonrasında sabah yatak örtüsünü örtmeye vaktin bile kalmıyor :)))))))

yatak odamı büyük ihtimalle mor yapmayı düşünüyorum ama bennnn. o zaman ikisi de olmaz :1no2:

bence ikiside güzel 70 lr da çok deilmiş eğer mümkün olabiliryorsa ikisinide al derim ama illada bitane alıcam diyosan kırmızı

ya bir tane pike takımı kayınvalidem verecekmiş, e bir tane misafir için alırım, geriye 1 pike takımı alsam yeter. Bir de bunun turkuaz kahve olanı var ama o yokmuş stokta.. bakalım fisfisfis

Back