• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hangisi yumurtlamayi yakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskigunler

Sabırla geleceğin günü bekleyeceğim bebegim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
1.468
918
38
34
Meraba bayanlar lütfen yardimci olun bana 19 ay oldu gebelik yok herseyi denedim ama yok en Son rahim filmi cektirdim yapisikliklar vardı şükür açıldı doktorum 3 ay verdi hamile kalma için öncesinde 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi işte şimdide ovulasyon testi kullanıyorum pek anlamiyorum ilk defa yaptığım için bide ilişki sonrası spermler çok çabuk dışarı akıyor adet duzenim 5 6 ay öncesinde 35 günde bir di Son aylarda degisiyo bazen 31 günde bazen 26 günde bir bazen 32 ye cikiyor yani kısacası ne 21 günden kısa ne 35 günden uzun araları oluyorum her ay şimdi bu fotolardan hangisi yumurtlama belirtisi bugün adetimin 9.günü geçen ay ile baza alırsak 5 gün önce adet oldum yani geçen ay 13 te bu ay 7 inde oldum adet şuanda 9. Günüm
20170915_173738-1-1.jpg

Meraba bayanlar lütfen yardimci olun bana 19 ay oldu gebelik yok herseyi denedim ama yok en Son rahim filmi cektirdim yapisikliklar vardı şükür açıldı doktorum 3 ay verdi hamile kalma için öncesinde 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi işte şimdide ovulasyon testi kullanıyorum pek anlamiyorum ilk defa yaptığım için bide ilişki sonrası spermler çok çabuk dışarı akıyor adet duzenim 5 6 ay öncesinde 35 günde bir di Son aylarda degisiyo bazen 31 günde bazen 26 günde bir bazen 32 ye cikiyor yani kısacası ne 21 günden kısa ne 35 günden uzun araları oluyorum her ay şimdi bu fotolardan hangisi yumurtlama belirtisi bugün adetimin 9.günü geçen ay ile baza alırsak 5 gün önce adet oldum yani geçen ay 13 te bu ay 7 inde oldum adet şuanda 9. Günüm Eki Görüntüle 2045043
Bnce de ortadaki cnm

Ortadaki dün akşam yaptım canm hiçbir denemeyle olmadı belki ovu testleri ile olur bide dünden beri akınti çoğaldı ıslaklık çok yumurtlama belirtisidir dmi
Ewet canim catlamasina 2 3 gun war sen denemeye basla bu haftayi degerlendir canim insallah olur :dua:

Back