Gelinlik Modelleri Sizce hangisi? Resimli....

Kızlar iki tane gelinlik denedim... Sizin fikirleririnizi de öğrenmek istiyorum....

Eki Görüntüle 433395 Eki Görüntüle 433396

Eki Görüntüle 433397 Eki Görüntüle 433398

Alınma olmasın ama hiçbiri,ilk model gelınlığın işleme altındakı drapeleri cok hos kesımı de guzel ama ıslemeler basıtlestırmıs,diğer modeldeki kumas ve renk olarak şık durmuyor basit bır hava katmıs,size tavsıyem ılk modeldeki drape göğüs kesımın aynı sekılde sade bır model hafıf ısleme olabılır alt kısmıda saten uzerıne hayal tül cok şık oluyor zevke göre katlamalı ,kabarık cok zarıf durur.Vucut dipinizde cok hoş durmus gelinlikler ama model olmamış..simdiden mutluluklar

ya bişi sorucam o kadar gelinlik denedim hiçbirinin bi resmini çekip arkadaşlarıma gösteremedim :) nasıl resim çekebildiğinizi sorabilir miyim? denemek için girdim demişsiniz :)

2. model hoşuma gitti...

ya bişi sorucam o kadar gelinlik denedim hiçbirinin bi resmini çekip arkadaşlarıma gösteremedim :) nasıl resim çekebildiğinizi sorabilir miyim? denemek için girdim demişsiniz :)

pardon ama anlayamadım tam olarak.. buraya yüklemekten mi bahsediosun canım

banada gelinliği almaya karar verene kadar resim çekmeme izin vermediler sonra almaya karar verince çekebildim model çalınır diye izin vermiyorlarmış

banada gelinliği almaya karar verene kadar resim çekmeme izin vermediler sonra almaya karar verince çekebildim model çalınır diye izin vermiyorlarmış

evet bende öyle duyumlar aldım.. Ama hiç bir sorun olmadı... birsürüde çekildim valla :) .Gelinlikler Miss Defne ve Pınar'ın.... Zaten 2012 model gelinliklerini çalınma olasılığına karşılık kendi web sitelerine bile koymuyorlarmış. ki öylede.. Velhasıl bu modellerden ikisinide almadım. Aldığım gelinliğin daha sonra resmini yükleyeceğim. Su anda resim elimde mevcut değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…