Gelinlik Modelleri Sizce hangisi? Resimli....

2. çok yakışmış sana..
ilki de güzel ama askıları olmasa daha güzel olabilir..
ama bence 2. fotodaki çok güzel

Çok teşekkürler canlarım. ilk gelinlikte ki ince askı olmadan düşünmüştüm..yani o iptal olcaktı.. çiçekli olan kısmı kalıcaktı tek omuz olarak

1. modeli hiç begenmedim çok karman çorman. 2. model çokk yakışmışş.

bncede ıkı oldukca ykısmıs allh guzel bı glınlık gymeyı mutlu bı yuva kurmyı nasıp etsın

Canım hani ne giyse taşıyor derler ya aynen o şekildesin :) Gelinliklerin ikiside kötü ama çok güzel taşımışsın lütfen acele etme :)

2inci Gelinligi cok begendim :)
Mutluluklar.

Canim tel bakiyorum cok secemiyorum ama ikisimide begendim
Ilkinin cicekleri reklimi onum bir benzerini beyaz alti tul olarak ark giydi cok guzeldi
Ikincide sateni cok kremsi geldi yarin bakarim sen hangisini bsgendin

Canim tel bakiyorum cok secemiyorum ama ikisimide begendim
Ilkinin cicekleri reklimi onum bir benzerini beyaz alti tul olarak ark giydi cok guzeldi
Ikincide sateni cok kremsi geldi yarin bakarim sen hangisini bsgendin

çiçekleri renkli değiL canım, gümüş işlemeler var... ama dediğin gibi 2. olan krem.. daha bakacağım bi kaç yer daha var..bunlar şimdilik denediklerim.. Ben aklımdakilerden tamamen uzak modeller denedim aslında.. Ama yarın ya da hafta sonu tekrar gelinlikçiye gidicem..
Bu aRada tüm yorumlarınız için Teşekkürler...

iki model arasında kaldıysanız eğer, kesinlikle ikincisi...
şimdiden mutluluklar

canım ben biraz daha bakın derim eminim ki çok daha güzeller modeller bulucaksın biraz eski model gibi gelinlikler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…