- Konu Sahibi VisneliPasta
-
hatırladıklarımı yazayım ama keşke gelinliğide koysaydın uygun bişeyler bakardık :)
2012 Gelin ayakkabıları koleksiyonu | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
Gelin Ayakkabısı - Gelinlik Aksesuarları
Ayakkabı Modelleri, Markaları, Siteleri, Fiyatları, Ayakkabılar | Zidaya.com
Şunlara bi bak istersen yardımcı olur belki :)
nereye yaptirilabilir? guvendiginiz bir yer var mi?Nacizane tavsiyem büyük bir avm ye gidin, beğendiğiniz modelleri fotoğraflayın.Sonra ayakkabınızı kendiniz yaptırın.Ablamın düğününde ben öyle yaptırmıştım hem tasarım olarak hem de rahatlık açısından ayak ölçüleri baskı noktaları alınarak yapıldığından son derece rahat oluyor.Malum en özel gününüz ayaklarınız da en özel ayakkabıyı hakediyor bence
tesekkur ediyorum :))bence bu olabilir
Aksesuare Gelin Ayakkabısı - (Kod: 1313-A)
yada şöyle düz bişey
Marco Rizzi, shoes WHITE GLAMOUR, Beyaz Gelin | Zidaya.com
ama gelinliğin çok hoşmuş kendim için alsam bu kadar beğenirdim yani :)
nereye yaptirilabilir? guvendiginiz bir yer var mi?
İzmir de yaşıyorsunuz sanırım malesef ben Ankara'dayım ama emin olmamakla birlikte Bornova ve Karşıyaka da bu çeşit mağazaların olması lazım.Kendi imalathanesi olan çoğu yer bu şekilde ayakkabı yapıyor.Bornova merkeze çıkarken bir deri firması vardı adı aklıma gelmiyor ama büyük bir mağazaydı.Hem güvenli hem kaliteli bir yerdi.Bundan 4 5 sene önce tabi
arkasi da boyle :)
guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim :)
iste bu gelinlige yakisan tassiz sade zarif bir ayakkabi ariyorum
fusya ayakkabi gelinligin zarifligini bozar mi sizce?
Gelinlik hakikaten şahane...Bayıldım:)Hatta evlenecek olsam hemen aynısından istiyorum o derece:))
Bu gelinliğin altına çok çok zarif bir ayakkabı olmalı bence, süsü püsü olmayan dümdüz zarif bir kesim.Platform olursa da gizli platform bütünlüğü sağlar diye düşünüyorum.Fuşya olanın önünde kendi detayları da var fazla gelebilir.Tabi bunlar sadece benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bilemem
Şimdi nette biraz araştırma yaptım, İstanbul'u hiç bilmiyorum fakat genelde Eminönü tercih ediliyormuş ayakkabı yaptırmak için.3 4 gün gibi kısa bir sürede yapılıyormuş.Ben yazılanların yalancısyım
vee 2 numarayi almis bulunmaktayiiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?