• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı sizce hangisi olmalı?

hangisi sizce?

• 1

OY: 10 45,5%
  • 2

OY: 5 22,7%
  • 3

OY: 3 13,6%
  • 4

OY: 4 18,2%

• Ankete Katılan
    22
Nacizane tavsiyem büyük bir avm ye gidin, beğendiğiniz modelleri fotoğraflayın.Sonra ayakkabınızı kendiniz yaptırın.Ablamın düğününde ben öyle yaptırmıştım hem tasarım olarak hem de rahatlık açısından ayak ölçüleri baskı noktaları alınarak yapıldığından son derece rahat oluyor.Malum en özel gününüz ayaklarınız da en özel ayakkabıyı hakediyor bence:3:

Nacizane tavsiyem büyük bir avm ye gidin, beğendiğiniz modelleri fotoğraflayın.Sonra ayakkabınızı kendiniz yaptırın.Ablamın düğününde ben öyle yaptırmıştım hem tasarım olarak hem de rahatlık açısından ayak ölçüleri baskı noktaları alınarak yapıldığından son derece rahat oluyor.Malum en özel gününüz ayaklarınız da en özel ayakkabıyı hakediyor bence:3:

nereye yaptirilabilir? guvendiginiz bir yer var mi?

nereye yaptirilabilir? guvendiginiz bir yer var mi?

İzmir de yaşıyorsunuz sanırım malesef ben Ankara'dayım ama emin olmamakla birlikte Bornova ve Karşıyaka da bu çeşit mağazaların olması lazım.Kendi imalathanesi olan çoğu yer bu şekilde ayakkabı yapıyor.Bornova merkeze çıkarken bir deri firması vardı adı aklıma gelmiyor ama büyük bir mağazaydı.Hem güvenli hem kaliteli bir yerdi.Bundan 4 5 sene önce tabi:(

İzmir de yaşıyorsunuz sanırım malesef ben Ankara'dayım ama emin olmamakla birlikte Bornova ve Karşıyaka da bu çeşit mağazaların olması lazım.Kendi imalathanesi olan çoğu yer bu şekilde ayakkabı yapıyor.Bornova merkeze çıkarken bir deri firması vardı adı aklıma gelmiyor ama büyük bir mağazaydı.Hem güvenli hem kaliteli bir yerdi.Bundan 4 5 sene önce tabi:(

yoook istanbul da yasiyorum ailem izmirde :)

ohoo izmirde olsam zaten coktaan yaptirmistim da burada da guvenip tanidigim ayakkabici yok anca avmler var iste o da markalari bildigimiz icin

arkasi da boyle :)

guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim :)

iste bu gelinlige yakisan tassiz sade zarif bir ayakkabi ariyorum

fusya ayakkabi gelinligin zarifligini bozar mi sizce?

Gelinlik hakikaten şahane...Bayıldım:)Hatta evlenecek olsam hemen aynısından istiyorum o derece:))
Bu gelinliğin altına çok çok zarif bir ayakkabı olmalı bence, süsü püsü olmayan dümdüz zarif bir kesim.Platform olursa da gizli platform bütünlüğü sağlar diye düşünüyorum.Fuşya olanın önünde kendi detayları da var fazla gelebilir.Tabi bunlar sadece benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bilemem:1:

Gelinlik hakikaten şahane...Bayıldım:)Hatta evlenecek olsam hemen aynısından istiyorum o derece:))
Bu gelinliğin altına çok çok zarif bir ayakkabı olmalı bence, süsü püsü olmayan dümdüz zarif bir kesim.Platform olursa da gizli platform bütünlüğü sağlar diye düşünüyorum.Fuşya olanın önünde kendi detayları da var fazla gelebilir.Tabi bunlar sadece benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bilemem:1:

daha guzeli size kismet olur insallah :)

sanirim kurdeleli satene dogru meylediyorum yavastan

Şimdi nette biraz araştırma yaptım, İstanbul'u hiç bilmiyorum fakat genelde Eminönü tercih ediliyormuş ayakkabı yaptırmak için.3 4 gün gibi kısa bir sürede yapılıyormuş.Ben yazılanların yalancısyım:9:

Daha rahat bişeyler bakabilirsin ben o hatayı nişanda yaptım 10 cm rahat vardı topuk koptu ayaklarım

Back