Gelinlik Modelleri sizce hangisi karar veremedim yardım....

şimdi görümcemle konuştum onlarda nişanlımın telden fotolara bakmışlar onlar 2. yi beğenmişler.hatta birinciyi çocukların düğünde giydiği gelinlikle nitelendirdiler ayyy sinir oldum ya sizlerin yorumunu okuyup 1. demiştim oysaki aman.... benim akrabalarda 2. dedi.şöyle bişey var 1. model daha sade 2.daha yoğun daha ayrıntı demekki iki taraflı akrabalarda cancanlı modelleri beğeniolar ben onlara göre çok sade kalıyorum(

1.gelinlik daha güzel.f iyonk kalksa daha iyi olur bence

şimdiden hayırlı olsun

ayrıca 1. modelde inciler bel kısmınada işletilse üst bütün olarak inci olsa etekte prenses çok daha hoş olabilir

tabi ki birinci gelinlik. fiyonkundan rahatsız olmadım ben, siz bilirsiniz kalanını :))

birinciye hayran kaldım ya incili üstlere bayılıyorum ben,tek gözüme batan şey çiçek oldu benim de biraz küçültülebiliyorsa hoş olur ya da arkaya kurdele tarzı bir şey olabilir ve mükemmel olur tek kelimeyle :) kelimelerim birbirine giriyor ya çok hoş

Bence ikisi de çok hoş durmuş üzerinde.
İkinci gelinliğin üst kısmıyla prensesin alt kısmı hoş durur gibi geldi bana.
Sen kendi içine sineni düşün canım boşver akrabaları

1. çok şık, fakat fiyonk kapatıyor gelinliği ,fiyongun arkada olması daha iyi olur,veya hiç olmasın..
benim gelinliğim prenses model ve fiyonk arkadaydı,kısa duvak vardı
sen duvağını uzun düşünürsen, fiyonk olmasa da olur..
2.fazla ağır ve karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…