Gelinlik Modelleri sizce hangisi karar veremedim yardım....

06serpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
39
0
36
Ankara
kızlar yengem gelinlikçi bugün gittim bi bakmaya ama ikisi arasında kaldım ben hep prenses model isterdim ama fiyongu rahatsız etti üstü incili belki fotodan anlaşılmaz diye yazıyorum.sizce nasıl ?diğeride abartı mı acaba ? ama üstü güzel...acaba birinin üstü birinin altımı yapsak ne dersiniz oylamaya sunuyorum bakalım hangisini daha çok beğeneceksiniz...

Eklentiler

• $2012-07-28 15.40.10.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $2012-07-28 15.40.26.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 94
  • $2012-07-28 15.34.42.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 73
  • $2012-07-28 15.35.08.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 68

hayırlı olsun öncelikle 2.bence canım daha güzel duruyo mutluluklar dilerimm...

ikinci daha güzel olmuşş....mutluluklarr

fırfırlı etekleri oldm olası sevemedm cnm ya.... çok basit geliyor gözüme... ikincinin üst kısmı 1. nin tül eteğinin birleşimi olsa mesela

bence 1. canım..incili şeylere bayılırım zaten, çok yakışmış senin üstüne de.. 2. demode geldi bana biraz.. yalnız 1. de fiyonk beni de rahatsız etti..onun yerine başka bir şey düşünmelisin.. ya da oradaki fiyonk yerine arkaya daha şık daha büyük bir fiyonk olsa.. bunun gibi mesela(tam aynısı değil de seninkine uygun olacak bir şekilde):

düşüncelerin şöyle:)) o fiyongu kaldırsam ki denedik bugün baya boş görünüyor arkaya koysam...yada prenses modelin altı diğerinin üstü???karar vermek zor çünkü ağzımdan bi kere çıkacak yengemde dikecek yani sonra yok olmadı bu baştan deme şansım yok...

Kesinlikle haklısın fiyonk arkada harika durur arkadaşım. ilk gelinlik çok daha hoş ve sade. gelin dediğin sade ve doğal olmalı,bence.

Hayırlı olsun öncelikle. Önemli olan hangisinde kendini daha mutlu hissettiğin işde bu dediğin olmalı. Benim fikrim ise 1. si daha ağır kibar duruyo sadece önündeki fiyonk u arkasında olsun kibar bir fiyonk daha şık olur canım.

cnm herkes prenses herkes prenses 10 düğünün sekizinde prenses etekli gelin artık göz yormaya başladı bence herkesin giydiği model olmasın...şimdiden mutluluklar sana

ben 2. yi hiç ama hiç beğenmedim sae model sevdiğim için

artı 1. model üzerinde çok hoş durmuş yalnız o koca fiyongu ordan çıkar o hiç yakışmamış

o halinle prenses gibi olursun tatlım

Son düzenleme:
herkes benim gibi fiyong detayına takılmış ben kıyafetlerde fiyongdan hiç hoşlanmam sadece orjinalini bozmasam mı acaba diye düşündürüodu beni.birde gördüğüm şeyi almaktan yanayım ben şimdi birinin altı birinin üstü belki iyi olur ama hayal etmesi zor(

2. model gerçekten çok demode canım 1.yi tercih et ama fiyongu bana da kaba geldi
Aslında bir çok gelinliği de yakıştırırım bence bu fiyonkta bi sorun var
Onun yerine sade kalmasın diyosan incilerden toka yapılıp göğüs altına konabilir

1.model güzel .İkincide çok detay var göz yoruyor daha sıradan duruyor.

1. model ancak biraz daha kabarık olsa direk asagı inmiş tüller birde arkaya güzel bir fiyonk cok güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…