• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi? Karar veremedim, yardım lütfen...

2.nin modeli daha güzelll ama ben rengini beğenmedim daha asil bir renk olabilir bence :32::32:

bende kararsiz kaldim ikisinide cok begendim
fakat 2. elbiseyi , bebek pembesi, veya gül kurusu pembesi olarak düsününce ne dersin ?:34:

bence birinci elbise daha farklı ve güzel.. diğeri de güzel ama çok alışılmış bi model..

bence 2.olan hem rengi hem modeli çok güzel,1.si pek nişanlık gibi değil sanki ya kına gecende giy onu:D

merabalar..nisanda benim de nişanım var ve tesadüf ki ikinci elbisenin aynısını aldım:) onu giyicem bence kesinlikle ikincisi çok güzel. insan içinde kendini iyi hissediyor:)ben bi moda evinden aldım siz bu modeli nerden buldunuz merak ettim:)

merabalar..nisanda benim de nişanım var ve tesadüf ki ikinci elbisenin aynısını aldım:) onu giyicem bence kesinlikle ikincisi çok güzel. insan içinde kendini iyi hissediyor:)ben bi moda evinden aldım siz bu modeli nerden buldunuz merak ettim:)

benimde sürekli takip ettiğim bir moda evi var onun sitesinde görmüştüm çok beğendim bende :) Renk olarakta aynımı elbiseniz ? :)

evet rengi de aynısı :) o fotoğrafı bulduğunuz siteyi yazabilirmisiniz acaba :) ben de bakmak istedim =)

Bence 1. elbise ama farklı bir renkte. Çünkü çok soluk elbiseyi baymış. Hatta 2.nin rengi olabilir. Hemde karışım olur :34:

Back