• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisi? Karar veremedim, yardım lütfen...

MGOZDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
22
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 2 ay sonra nişanım var. Nişanlık modellerini eleye eleye son iki'ye geldim :) Bunlardan birisini diktireceğim. Karar veremiyorum.. Fikirlerinizi paylaşıp yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler...

Eklentiler

• $001.jpg
    $001.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $002.jpg
    $002.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $003.jpg
    $003.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben ilk elbiseyi beğendim:7:

Hangisini giyersen giy çok mutlu ol yeter:81:

birincisi:128: ama ikincinin de rengi güzel:26:

hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. giyeceğin kıyafet içine sinsin canım.. mutluluğunuz daim olsun:16:

ikiside gerçekren çok hoş ama birincisinin özellikle arkası çok hoş ama önden gelinliğe benziyo bir kaç ton koyusu daha hoş olabilir simdiden mutluluklar

ikiside gerçekren çok hoş ama birincisinin özellikle arkası çok hoş ama önden gelinliğe benziyo bir kaç ton koyusu daha hoş olabilir simdiden mutluluklar

Evet cnm zaten birincisine karar verirsem renkleri biraz değişecek, dediğin gibi gelinliği andırıo :)

ilki farklı bir model rengine anlam veremedim ama beğendim :26: ama ben olsam yine de 2. yi diktirirdim :128:

Ben çok sadeci olduğumdan 1.diyorum, ama başka bi renk düşünebilirsin canım.

ilki çok güzel ama spor bi model pek nişanlık özelliği yok gibi...2.si diyorum ben de...geçenlerde bi nişanda 2.sinin çingene pembesini görmüştüm o da harika duruyodu hatun bi de uzundu falan çok güzel yakışmıştı

Son düzenleme:
Back