• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce Hangisi Güzel?

life__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
260
252
103
$213253_034_Hero.jpg $213253_BACK_014_Hero.jpg Eki Görüntüle 1152765 $ILANA_C.jpg $ILANA_D.jpg

İlk 2 fotoğraftaki önlü arkalı aynı gelinlik, diğer 3 fotoğraftaki de diğer gelinlik, askılı askısız alternatifli..

Sizce bu iki modelden hangisi güzel?

ayyy hepsi harika tam hayallerimdeki gibi vallahi birincisinin kemer gibi kısmını pek begenmedim ama 4 . çok güzel azcık daha etek kısmı kabarık olsa harika olur vallahi heveslendim bende:1:

1.gelinlik ama alt eteği ortada kalmış gibi ya daraltılacak ya biraz daha A kesim olacak :12:

evet birinci gelinlik hakkında ben de öyle düşünüyorum. Biraz daha yukarıdan genişlemeye başlaması sanki daha hoş olucak..:46:

Balık model düşünmüyorsanız evet üstü biraz daha düz inecek balık düşünülürse daha da dar ve hatları ortaya çıkarmaya çalışacak gönlünüzdeki gibi olur inşallah:16:

ben 3 ve 4 fotodaki gelinliği askısız olarak düşününce çok güzel olacağını düşünüyorum

aynen 1.ci model ama etek kısmı bi tuhaf :27: daha kabarık yada daha düz olsa hoş oalcak :16::16:

bence gelinliklerin ikisi de güzel ama önemli olan sizin vücut yapınız.mesela 1.gelinlik için geniş omuz ve ince bir beden gerekir.sizinki nasıl?

bence gelinliklerin ikisi de güzel ama önemli olan sizin vücut yapınız.mesela 1.gelinlik için geniş omuz ve ince bir beden gerekir.sizinki nasıl?

Omuzlarım normal genişlikte, dar değil. Kilom 51. Boyum da 1,66

Bana olur galiba..

Ben 4. diyorum ama biraz daha hareketli, ve sade şıklık daha katılabilir sanki böyle biraz sönük kalmış :51:

Biraz kafamda şekillendi diyebilirim.. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.:42:

ben 2.ye bayıldım çok hoş görünüyor. Balık model çok sevmediğim için 1.pek güzel gelmedi bana.

Eki Görüntüle 1153793 Eki Görüntüle 1153794 Eki Görüntüle 1153795 Eki Görüntüle 1153796 Eki Görüntüle 1153797 Eki Görüntüle 1153798
Bunlar çok hoş modeller , dikkatini çekebilir belki diye yükledim , dışarda bundan daha da güzelleri vardır:16:
Çok güzeller ya Rabbim bana da nasip etsin inşallah

Evet bence de çok güzeller.. Daha 4 ay kadar düğünüme. İnşallah güzel içime sinen bir model bulabilir ve diktirebilirim.

Allah sizin de gönlünüze göre versin.. İnşallah çok seveceğiniz bir eşle sonsuza dek mutlu olursunuz :13:

1 Modelin nerdeyse birebir aynısını Kadıköy de diktirdim düğünümde. Çok beğenerek giydim ve tek geçerim. Herkes kuğu gibi oldun kuzum diye sevdi beni o gece :16::16:

Back