Doğuma Hazırlık sizce hangisi güzel ??? yardim lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi güzel???

• nisa

OY: 35 79,5%
  • seyma

OY: 4 9,1%
  • sümeyye

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44

canım bence de nisa ve eksiği sadece bir harf bence NİSA Nkaydirigubbakcemile3 bence nisan gayet uygun bir isim malum prensesimiz bir nisan bebeği:asigim:

canım şimdilik aklıma nur dışında ekleyebileceğin sadece su geliyor....ama bence tek başınada yeterli....hiç gerek yok....

sagolun canlar
nisan pek istemiyom ama fikrin icinde sagol opuyorumnanaktan
ama düsünmeyecemde degil yani kaydirigubbakcemile5

Çoğunluk nisa demiş ama batuhanimcığım ben sümeyye diyeceğim:)

canımın içii... benim kulağıma nisa hoş geldi.. yanına iyi anlamlı bir ek düşünürseniz tabiki.. nisa nur olmasın bence ama tabiki siz bilirsiniz.. isimlerin yanına erkeğe han-can... kıza nur-gül eklenmesini pek sevmiyorum ben....

yoksa kesinlikle sümeyye... anlamı çok hoş bence...

sümeyye... ıslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden

zaten yakında bende bi anket açıcam bu gidişle :bbo: sende benim anketimde oy kullanırsın cnmm kaydirigubbakcemile3

batuhancımm beecede nisa opuyorumnanaktan

cok sagol canim benimopuyorumnanaktan

Çoğunluk nisa demiş ama batuhanimcığım ben sümeyye diyeceğim:)

de canim de anket bu yüzden opuyorumnanaktan

canımın içii... benim kulağıma nisa hoş geldi.. yanına iyi anlamlı bir ek düşünürseniz tabiki.. nisa nur olmasın bence ama tabiki siz bilirsiniz.. isimlerin yanına erkeğe han-can... kıza nur-gül eklenmesini pek sevmiyorum ben....

yoksa kesinlikle sümeyye... anlamı çok hoş bence...

sümeyye... İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden

zaten yakında bende bi anket açıcam bu gidişle :bbo: sende benim anketimde oy kullanırsın cnmm kaydirigubbakcemile3

tabiki oylarim canim benim
nuru bende istemiyom zaten ama ek biseyde bulamiyom acikcasi
sümeyyenin anlami gercekten güzel bakalim opuyorumnanaktan
ayrica süprizde yapmazsa tabiki 3 gün sonra doktora gittigimde kadin bana
oglan derse düser bayilirim
bildiginiz üzre %80 kiz demisti kaydirigubbakcemile3
bakalim hayirlisi

bakan cok ama ankete katilan yok ya :umursamaz:
300 kisiye yakin bakmis ama bi isaret yapmasi zor gelmismafoldumben

Bence bu isimler içinde kulağa en hoş gelen nisa.
Nisa ''kadın'' demek. Başına ya da sonuna bir ek koyarsanız daha güzel olur anlamı.
Hayrunnisa gibi. Anlamı hayırlı kadın.

X