Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 diyorum ben,güle güle kullanın şimdiden.
zevkler farklıdır bende daha sade olduğundan 1 i beyendim..
oğlum 3 yaşına girdi ve ben ona artık oda hazırlamaya karar verdim.beğendiğim modellerden sizce hangisi daha güzelEki Görüntüle 507430 Eki Görüntüle 507431 Eki Görüntüle 507432 Eki Görüntüle 507433
canım bunlardan biri olmak zorundamı acaba. bak ben ekleyim sana mavi olan çilek yeşil olan istikbal. belki bunlarıda beğenirsin.
cevap veren arkadaşlara tekrar çok teşekkürler. odaya karar verdim.1 numara bana çok hastane havası verdi.ışıkları hep açık olmıcağı için dümdüz beyazdan vazgeçtim.3 nolu odayıda arkadaşın da dediği gibi hoş gösteren mobilyadan çok odanın görünümü.basit bir oda da çok sade kalıcaktı.2 ve 4 arasında gittim geldim.erkek çocuğun kullanımına uygun olması bakımından ve aldığı hasarları daha az göstereceğini düşündüğüm 2 numarayı tercih ettim.en kısa zamanda kurdurup size odamızın resmini göstericem.
aaa sevindim güle güle kullansın olişiniz ..bu arada sanırım hamilesiniz doğrumudur ?? allah bir nefeste kurtarsın yasadiğiniz yer ankara ise size ünlü bebek bakım ürünlerimden gönderebilirim yurtdısından kendim getiriyorum ...