• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sizce hangisi daha iyi?

arda_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
475
1
316
Diğer
oğlum 3 yaşına girdi ve ben ona artık oda hazırlamaya karar verdim.beğendiğim modellerden sizce hangisi daha güzel $futuro-genc-odasi-2.jpg $kalyongencodasi1.jpg $natural-genc-odasi-takimi-01.jpg $neon-genc-1.jpg

4 diyorum ben,güle güle kullanın şimdiden.

saol canım.bu kadar işte ya beğendiğiniz modelin numarasını yazmak çok mu zor?çok kararsızım biraz yardım lütfen bu hafta artık bu olayı bitirmeliyim yoksa eşim beni hafta sonuna kadar boğacak.kararsızlığım yüzünden:4:

erkek çocuğu olarak düşünürsem uzun sürede kullanıcaktır 4 ü beğendim 2 de olabilir

oğlum 3 yaşına girdi ve ben ona artık oda hazırlamaya karar verdim.beğendiğim modellerden sizce hangisi daha güzelEki Görüntüle 507430 Eki Görüntüle 507431 Eki Görüntüle 507432 Eki Görüntüle 507433

benim de iki erkek cocugum var biri kücük 2 yaşında ...diğer oglum 8 ve ben ona koyu renkli olan oda secdim cünki gercekden temiz değiler cok el izleri hor kullanma nebilim belki benim oglum öledir ama erkek cocukları bence geneli böle kız cocukları acık rengi temiz kullanabiliyor yazık olmasın sonra okadar para vereceksiniz o yüzde benim fikrim 2 ve 4 .resimdeki odalar şimdiden güle güle kullanın:))

canım bunlardan biri olmak zorundamı acaba. bak ben ekleyim sana mavi olan çilek yeşil olan istikbal. belki bunlarıda beğenirsin.

Eklentiler

• $16.jpg
    $16.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 140
  • $istikbal-genc-odasi-takimlari-resimleri-3.jpeg
    $istikbal-genc-odasi-takimlari-resimleri-3.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 155
canım bunlardan biri olmak zorundamı acaba. bak ben ekleyim sana mavi olan çilek yeşil olan istikbal. belki bunlarıda beğenirsin.

canım bu eklediklerin de çok güzel ama ben çok da çocuksu olmasını istemiyorum.ne kadar kullanacağı belli olmaz.3-5 sene belki 10 sene.mobilyayı değilde içinde ki objeleri yaşına uygun hazırlamak istiyorum.yıllar sonra içindekiler değişse de mobilya her duruma ayak uyduran bi yapıda olmalı.ama tabiki bu eklediklerin de 10 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabilecek çok hoş ürünler.ilgin ve cevabın için teşekkürler canım.

cevap veren arkadaşlara tekrar çok teşekkürler. odaya karar verdim.1 numara bana çok hastane havası verdi.ışıkları hep açık olmıcağı için dümdüz beyazdan vazgeçtim.3 nolu odayıda arkadaşın da dediği gibi hoş gösteren mobilyadan çok odanın görünümü.basit bir oda da çok sade kalıcaktı.2 ve 4 arasında gittim geldim.erkek çocuğun kullanımına uygun olması bakımından ve aldığı hasarları daha az göstereceğini düşündüğüm 2 numarayı tercih ettim.en kısa zamanda kurdurup size odamızın resmini göstericem.

cevap veren arkadaşlara tekrar çok teşekkürler. odaya karar verdim.1 numara bana çok hastane havası verdi.ışıkları hep açık olmıcağı için dümdüz beyazdan vazgeçtim.3 nolu odayıda arkadaşın da dediği gibi hoş gösteren mobilyadan çok odanın görünümü.basit bir oda da çok sade kalıcaktı.2 ve 4 arasında gittim geldim.erkek çocuğun kullanımına uygun olması bakımından ve aldığı hasarları daha az göstereceğini düşündüğüm 2 numarayı tercih ettim.en kısa zamanda kurdurup size odamızın resmini göstericem.

aaa sevindim güle güle kullansın olişiniz ..bu arada sanırım hamilesiniz doğrumudur ?? allah bir nefeste kurtarsın yasadiğiniz yer ankara ise size ünlü bebek bakım ürünlerimden gönderebilirim yurtdısından kendim getiriyorum ...

aaa sevindim güle güle kullansın olişiniz ..bu arada sanırım hamilesiniz doğrumudur ?? allah bir nefeste kurtarsın yasadiğiniz yer ankara ise size ünlü bebek bakım ürünlerimden gönderebilirim yurtdısından kendim getiriyorum ...

saol canım.evet hamileyim takvimden de belli olduğu üzere 30. haftamıza başlıcaz.ama ben balıkesir de ikamet ediyorum.yine de teşekkürler.

Back