• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sızce hangısı daha ıyı yardm kızlaaar!!!resimlii

Tskler kizlar ztn sarinin tonu da bi garip oldu soldu farkindaym onun bende bugn kuafre gidicem birazdan yeniyi de paylasirim yrn.)

Tskler kizlar ztn sarinin tonu da bi garip oldu soldu farkindaym onun bende bugn kuafre gidicem birazdan yeniyi de paylasirim yrn.)

buldum senikaydirigubbakcemile3 canım ben iki sene önce saçımı şarap kızılından açtırdım.hemen hemen bu tonlarda daha koyu boyayla başladı kuaförüm.şu an sadece dipboya yaptırıyorum.röfle filan hiç yaptırmadım.istersen pazartesi kuaförüme sorabilirim.çünkü tam rengin ne olduğunu bilmiyorum.

ben her halini çook begendim ama ilki daha hoşuma gitti kendine güveniyorsun belli ne yapsan yakışır

ben 27liyi beğendim (açık kahve tonu olan)

ama yaşlı göstermiyor bence sarı

gözlerin ne renk

DERNNKYCİM benim saç diplerime boyanın kendi peroksiti haricinde(ki her boya bununla kullanılıyor) herhangi bi açma işlemi uygulamıyor.benim kendi saçım çok koyu kahve.ama şu var açtığı için güzel bi açık bi tabana boya yapmış güzel olmuştur bence. yeni ve tamamen boyandığı için garip hissediyorsundur.kaşlarınıda boyadımı.peki röfleli kısımlar nasıl oldu?

kesinlikle 3.resim ve 1.resim (yani koyu saçlı halin) ikisi de çok yakışmış diğerleri seni biraz büyük göstermiş ve o renkler bana çiğ geliyor,ama zevk meselesi tabi..ama 3 resimin hem doğal hem de ayrı bi havası var,çook beğendim

bence gayet yakışmış sadece 1 resimdeki koyu renk daha genç çocuksu göstermiş 2 resimdeki biraz olgun göstermiş diğerlerinde seksi olmuşsun ama bu saçlar bana göre sarı bir renk değil oda ayrı son halin çok iyi

DERNNKYCİM benim saç diplerime boyanın kendi peroksiti haricinde(ki her boya bununla kullanılıyor) herhangi bi açma işlemi uygulamıyor.benim kendi saçım çok koyu kahve.ama şu var açtığı için güzel bi açık bi tabana boya yapmış güzel olmuştur bence. yeni ve tamamen boyandığı için garip hissediyorsundur.kaşlarınıda boyadımı.peki röfleli kısımlar nasıl oldu?

bana da acma yapmadı boyadı cnm evet acık bır taban oldu.roflelı saclarım daha altta kaldı yanı butun renkler karıstı ama sarılar az kaldı.sende mesela sarı fazla bende acık tabanlı renk.bılmıyorum kı pek alısamadım :((evt evt kaslarımı hep actırıodum ztn yıne actırdım uyumlu oldu evt

tatlım bence ikinci kez boyattığında aynı renge boyat hemen vazgeçme.çünkü renk tam oturuyor.ki sende röfle var.mümkünse bi resim eklersen sevinirim bakarsın bende seninki gibi yaptırmak isterimkaydirigubbakcemile5 bu tonları çok seviyorum.

Back