• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sızce hangısı daha ıyı yardm kızlaaar!!!resimlii

dernnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
204
0
96
Antalya
Son düzenleme:
http://urlal.com/dqqf]
a]

üçüncü saç rengin çok güzel siyahta yakışmış beyaz tenlı olduğun için pek makyaj yapmayıda sevmiyorsan solgun gösterır senı sarı

bence siyah olan güzel olmuş, kesimi falan da çok yakışmış
merak ettim 3. fotoğraftakiler kendi saçların mı çıtçıt mı

evet 3. resim çok iyi duruyo ama o renkler genelde solgun, cansız duruyo hele bi de saçların biraz yıpranmışsa insan fönsüzken kendinden soğuyo( kendim için söylüyorum,ben de kullandım o tonlarda) ilk resimde de çok,hoş çok doğal durmuş.ama havalı olayım diyosan yine de 3. resim:)

vallaha gözlerini göremesek te güzel hatunsun anlaşılıyor. hepsi de yakışmış fakat sanki kahve tonları daha iyi olur gibi geldi bana... çikolata kahve, sıcak çikolata falan güzel olur ya da bronz kahve de süper renk

saolun kızlar yorumlarınız ve guzel sozlerınız ıcın...annem sıyahı hıc sevmıyo ben sarıdan sıkıldım 3.resımde ınanılmaz soluk bı renk ınanın hıc karar veremıyorum..

güzel bi bayan görüyorum fotolarda bence hepsi yakışmış bayanssulusmile 3. renk daha bi havalı son eklediğin fotodakide gayet havalı ve güzel,yaşlı falanda göstermiyo,gayet modern bence :3:

Back