Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uzun zamandır araştırıyorm ama bir türlü karar veremedim sizce hangisi gzel
Eki Görüntüle 1096472 Eki Görüntüle 1096471
gerçekten ıkısıde cok guzel ama saırım ben 1. alırdım
Aa canım evet resimler yaniltabiliyor haklısın görmeden siparis verme hangi marka bunlar
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu![]()
.................
O zaman en yakın kutahya porselene🚗🚗
bu gerçekten guzel ama, kelebekler uçuşuyor :):) teşekkürler sör sen her yerdesin galiba forumda :))) benim de kalbim bunda ama canlı göremedim bunu![]()
kızlar uzun zamandır araştırıyorm ama bir türlü karar veremedim sizce hangisi gzel
Eki Görüntüle 1096472 Eki Görüntüle 1096471
aynen öyle olacak bakalım ben cok kararsız bir insanım ya kütahya porselene gider orda iki üç model daha begenir braya tekrar konu açarım kesin![]()
inşallah canım ben de kelebeklerin cok olmasını begendim :)bu gerçekten guzel ama, kelebekler uçuşuyor :)
bence gercegı daha guzeldır
her yerdesin derken?![]()
Bence 2. :) isterse plastik olsun Arkadasim mutlulugun huzirin daim olsun![]()
2. diğerine göre daha güzel geldi gözüme![]()
Haha hadi bakalım bekliyorumm düğün zamanı belli mi☺ ben olsam bambaşka bir model alır gelirdim
ikinci takım daha güzel görünüyor![]()
inşallah canım ben de kelebeklerin cok olmasını begendim :)
kitap kulubu derdim var ceyiz kosesi gibi :)
sagol canım :)
sağol aklım 2deydi zaten iyice gzelleşmeye basladı gözümde:)
hehe benim gibisin sen de :) haziran sonu gibi nişan eylül gibi de düğün düşünüyoruz inşallah :)
teşekkür ederim :)
hehe benim gibisin sen de :) haziran sonu gibi nişan eylül gibi de düğün düşünüyoruz inşallah :)
teşekkür ederim :)
Hehe aynen yani ben daha şunu alicam diyip alıp gelmisligim olmadı 😀😀 allah mutlu etsin canim