Yatak Odası Dekorasyonu Sizce hangi yatak odası ?

sunnylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
215
1
96
Diğer
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ? Şimdiden tşk ederim yorumlarınız için. olumunekankayizsmile

Bunun gibi yatak başlığını duvara gömme tarzında da yaptırabilirim.

bence kesınlıkle ıkıncı.dıgerlerı bana bılındık modeller gıbı geldı.benım yatak odamda krem.ve ınan acık renge ne uydursan o gıdıyor.ayrıca hergun toz alma derdıde yok.oh..

bence 1.

ben beyaz düşünüyorum yatak odam için mesela, ama 1 ile kıyaslayınca diğerlerini kesinlikle 1

teşekkürler herkese a.s.

benim en çok kafamı karıştıran 1 ve 2 aslında, 3. mobilyanında yatak başlığının duvara gömme olması hoşuma gidiyor, bilmiyorum baya kararsızım bilmiyorumkismile bir de yüksek yatak başlıkları hoşuma gidiyor sositososito

bence de kesinlikle 2. model.
hem kullanış bakımından da diğerlerinden daha kullanışlı. hemde arkadaşın dediği gibi açık renk olması herşeyle uymasını sağlıyor. benim yatak odası mobilyam da beyaz. iyiki beyaz almışım diyorum ne örtsem yakışıyor bide nebileyim yatak odasına girdim mi içim aydınlanıyor huzur buluyor beyaz aydınlık veriyor haliyle hiç karamsarlık olamıyor.
insanlar genelde yatak odasını romantik olsun bilmem ne olsun diye karartıyor koyu renkler seçerler duvarlara perdelere ama işe giderken süslenme püslenme yatak odasında yapılıor. gündüz bile ışığı yakmak zorunda kalınıyor sonra makyaj doğru düzgün yapamıyosun kullanışlı değil. böyle ferah ferah cidden.

bihterin yatak odası da beyaz dikkat ettiysen :D

aslında haklısınız, aldığım nevresim takımlarına bakıyorumda hepsinin uyum sağladığı bir tek beyaz takım , yani diğerleride uyum sağlıyor tabi, ancak beyaz da daha az sıkıntı yaşarım sanki CADIARZU

benim yatak odamda beyaz.çok kullanışlı oluyo.arkadaşında söylediği gibi her gün toz alma derdi yok ayrıca ferahta gözüküyo.kısacası renginden dolayı benim favorim 2

aman Allah'ım akannehir umarım evim ve yatak odam müsait olur bunun için :gitme:

buda fena değil beğendim

teşekkürler kızlar, fikirleriniz iyi oldu, beyaz yatak odası takımlarını da iyice bir araştırıcam olumunekankayizsmile

ilk 1. resimdeki yatak odası cok koyu tonları barındırıyor fakat yatagın yere yakın olması benım hosuma gitti.
2. resimdeki odayı begenmedım acıkcası. tamam beyaz mobılya ferahtır guzeldır ama resımdekı beyaz ton hosuma gıtmedı daha yumusak beyaz tercıh edın derım ben.
2. sayfadaki son ekledıgınız resımlerden de ortada kı 2. sıradaki hos, kullanıslı, cızımler gayet guzel, sılındır hatları var daha estetık duruyor, bence. buyrunnnnnnnnn

cnm birinci sayfadaki 2. fotograf ikinci eklediklerinden de ilk fotograf güzel bende yatak odamı beyaz aldım inşallah rahat kullanırım

1. sayfada 2. takımı beğenmiştim, 2. sayfada yine 2. diyorum.

kendi zevkime göre söylemem gerekirse 2 . resimdeki beyaz olanı daha güzel.

Back
X