2.derdim ben olsam. 1.nin ayna boyu sanki pufa oturmaya göre ayarlanmış ama o puf her sabah yerinden çekilip oturulacağını sanmıyorum kendime göre,2.nin ayna boyu daha yüksek ve çekmece a,çısından daha avantajlı. Odanızın yer durumuna göre değişir tabii ama puf mu çekmece mi deseler çekmece derdim.
2. Daha kullanışlı bence. Ben olsam 2. Alirdimm
2. kesinlikle.
Birincinin üstünü kapatsanız aynasız dümdüz sandık gibi birşey olacak. Kapatmasanız karmakarışık duracak.
Pufun öyle açılıp kapanması şimdi hoş gelir ama kullanışlı olmaz. Puf zaten çok aranmıyor. Benim şifonyerimde ayna dahi yok. Makyajı ayakta yaptığım için ya banyo ya da koridordaki aynayı kullanıyorum. Gardrop kapağı aynalı olsa o daha kullanışlı olur.
2. hem şık hem kullanışlı.
Üstünü kapatmam zaten birincinin ama puf yeri kullanışsız geldi. Ben oturarak makyaj yapmak istedim hep ama gönlüme göre öyle yatak odası takımı bulamadım, pufu ortasına girenler falan oluyo ya öyle bişi bulamadım. Teşekkürler
Artık bu tarz şifonyer bile giderek azalıyor. Önceden şifonyer değil makyaj masası deniliyormuş sizin istediğiniz tarzda olanlara. Ama artık tamamen eşya depolamaya yönelik oluyor.
2. daha kullanışlı hem de kapalı hali daha şık duruyor. ilki sandık gibi aynı.
ilkinin tek artısı puf olması ama kaç kere oturacaksın ki zaten.
masada oturarak makyaj yapmayı çok severim aslında ama bulamadım o tarz bişey.
çok çok ufak bi puf alıp kenarına koyabilirsin yer varsa. ama bu iki seçenekten biri ise 2.
1. olan sandık gibi duruyor..
2.olan daha şık duruyor,bunu alın bence daha güzel..
sanırım 2yi alacağım teşekkür ederim :)
masada oturarak makyaj yapmayı çok severim aslında ama bulamadım o tarz bişey.
Makyaj masası diye geçiyor onlar. Var aslında birkaç model ama beyaz renk oluyor.
Sizin takıma uymaz yani.
2. Daha iyi.. nerden aldiniz yatak odanizi bende alicam fikir olsun renginide begendim
2 olan daha şık