- 28 Temmuz 2013
- 31
- 0
- Konu Sahibi minikkedipeeb
Merhaba arkadaşlar. Şu son bir yıl saçlarımda çok fazla değişiklik yaptım. Sınav stresi tercih stresi derken stres atmak için insan böyle şeylere ihtiyaç duyuyor Yaptığım değişikliklere çevreden çeşitli yorumlar geldi. Özellikle anneme ne yaptıysam beğendiremedim Ve ben de kararsız kaldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım. Sizden yorum almak istedim
Şimdi öncelikle doğal halim şöyle (burada saçlarımda biraz balyaj olabilir)
Sonra saçlarıma röfle yaptırmıştım. Onun üstüne Loreal'in küllü kumral doresini uyguladım.
Burada saçlarım kızıl bakıra boyalı. (boyanın markasını hatırlamıyorum )
Bir gün esti kafama ve gittim saçımı kısa kestirdim. Victoria Beckham arkası kısa önü uzun saç modeli şeklinde kestirdim. Kuaför de saçlarımın bir yanının daha güçlü olduğunu o yanı uzun bırakmanın iyi olacağını söyledi. Ve böylece ilginç bir stilde kesti saçlarımı. Bu kesime çok iyi yorumlar gelmesine rağmen anneme hiç beğendiremedim
Saçlarımın sarı kaşlarımın siyah olması beni rahatsız etmeye başladı. Özellikle arkadaşlarımın yorumu da teşvik edici oldu bu konuda ve kaşlarımı boyadım .
Fakat kaşlarımı boyadığıma pek memnun olmadım. Eski kaşlarımı istiyorum diye sızlanmaya başladım. Annem Palette'nin Koyu Kahve saç boyasını aldı. Ve ben dayanamayıp bu boyayla saçlarımı da boyadım. Ve bildiğiniz siyah oldu
Son halim bu arkadaşlar. Yorumunuzu bekliyorum sizce hangisi
Şimdi öncelikle doğal halim şöyle (burada saçlarımda biraz balyaj olabilir)
Sonra saçlarıma röfle yaptırmıştım. Onun üstüne Loreal'in küllü kumral doresini uyguladım.
Burada saçlarım kızıl bakıra boyalı. (boyanın markasını hatırlamıyorum )
Bir gün esti kafama ve gittim saçımı kısa kestirdim. Victoria Beckham arkası kısa önü uzun saç modeli şeklinde kestirdim. Kuaför de saçlarımın bir yanının daha güçlü olduğunu o yanı uzun bırakmanın iyi olacağını söyledi. Ve böylece ilginç bir stilde kesti saçlarımı. Bu kesime çok iyi yorumlar gelmesine rağmen anneme hiç beğendiremedim
Saçlarımın sarı kaşlarımın siyah olması beni rahatsız etmeye başladı. Özellikle arkadaşlarımın yorumu da teşvik edici oldu bu konuda ve kaşlarımı boyadım .
Fakat kaşlarımı boyadığıma pek memnun olmadım. Eski kaşlarımı istiyorum diye sızlanmaya başladım. Annem Palette'nin Koyu Kahve saç boyasını aldı. Ve ben dayanamayıp bu boyayla saçlarımı da boyadım. Ve bildiğiniz siyah oldu
Son halim bu arkadaşlar. Yorumunuzu bekliyorum sizce hangisi