• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu sizce hangi renk yatak odası

d_ceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
kızlar yatak odası takımında karar veremiyorum.ben beyaz istiyorum nişanlım fuga'daki kahve siyah olanlardan.fotoğraflarını koyamıyorum ama sitesine bakabilirsiniz.
beyaz takımların çok soğuk durduğunu söylüyor kendi dedikleri daha şıkmış mafoldumben
düşün düşün başım ağrıdı karar veremiyorum
sizler ne dersiniz.
bi de ben yine de yemek odası ve koltukları beyaz istiyorum.bi oda beyaz diğeri siyah olur mu<*:uhm:

bi oda beyaz diğeri siyah olabilir neden olmasın ki cnm sonuçta her odan farklı olabilir ama odanın içindeki renkler uyumlu olsun yeter bence kahve siyah mobilyalar daha güsel ama bende beyaz mobilyayı pek sevmiorum .. yinede karar sizin kaydirigubbakcemile5

cnm beyazda siyahta güzel duryor bende yeni aldım siyah agırlıklı ama beyaz kısımlarıda varrr...bana kalsa yatak odasını simsiyah alırdımda düz siyah bulamadım malesef:)kullanış açısından beyaz daha kkullanışlı oluyor tabi toz göstermez ama siyah baaya toz gösteriyor:)
bence sen begendigini al cnmm o daha önemli:)

ben siyah aldım ve üzerinde simleri var,taşlı aldığım için siyah çok daha hoş duruyor ama taşlı almasaydım eğer beyaz tercih ederdim....

ben de az önce baktım fugadaki modellere koyu renkler gayet hoş. 1 haftadan beri araştırma yapıyorum genelde koyu renkler tercih ediliyormuş. yine de tercih sana kalmış tabii ki

beyazda nevresim takımı kendini çok güzel gösteriyor bencede beyaz benimki koyu kahve çok toz gösteriyor hergün silmem lazım

Back
X