• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi renk güzel benim saçımın üstüne hangisi olur?

canım bazı yerler baya açılmış dipler açılmamış gibi duruyor kızıllıkdan korkmayın suan türkiyede boyalarla kızıl sonuç elde eden bayanlar çok fazla o yüzden korkmayın boyanızın nosunu ve markasını değişdirmeden kesin devam edin 2.3 boyamada tam oturucak renk küllüyü demiyorum ama isdediğiniz rengi sakın başka renklere aldanmayın saç yarım kalır rengarenk olur kesin bir renk otursun saçınızda

canım renkde tavsiye ediyim saçına california sarısı güzel durur hollywood a yanaşma çiğ bir renk sonuçda boyanın saçından akmasını rengin açılıcak olmasınıda düşün önümüz yaz rengin güneşde epey bi açılır zaten:34:

canım bazı yerler baya açılmış dipler açılmamış gibi duruyor kızıllıkdan korkmayın suan türkiyede boyalarla kızıl sonuç elde eden bayanlar çok fazla o yüzden korkmayın boyanızın nosunu ve markasını değişdirmeden kesin devam edin 2.3 boyamada tam oturucak renk küllüyü demiyorum ama isdediğiniz rengi sakın başka renklere aldanmayın saç yarım kalır rengarenk olur kesin bir renk otursun saçınızda

evet cnm uçlarım daha çok açıldı altın karameldi dipler kendi saçım koyu kestane yinede iyi açıldı şimdi ben 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum bakalım ozaman istediğim renk olucakmı...çok teşekkür ederim ilgilendiğin ve fikir verdiğin için:16::16::16::16::16::16:

canım renkde tavsiye ediyim saçına california sarısı güzel durur hollywood a yanaşma çiğ bir renk sonuçda boyanın saçından akmasını rengin açılıcak olmasınıda düşün önümüz yaz rengin güneşde epey bi açılır zaten:34:

doğru diyosun cnm ilk defa sarıya boyatıcam kutunun üzerindeki sarı tonunu çok beğendim ama aktıkça daha açılıcak güneştede dediğin gibi o rengimi boyasamkionuda çok beğendmiştim zaten ikisi arasında çok kararsız kalmıştım ama saçım karameldi california koyu gelmişti sanki gözüme bende açık istiyodum bu sefer saç rengimi napsamki şimdi o rengemi boyasam bidakine değişik olurmudurki saçımın rengi :26:

kızlar başka fikrini söyliycek yardım edicek kimse yokmu saçlarımın rengi yıkadıkça hürremin gibi oluyo ben ne renk boyıycam şimdi saçıma yine hollywood sarısımı boyıycam yoksa başka sarı tonumu nolur yardım edin:43:
aslında istediğim tonlar bunlar

$sinem-kobal2[1].jpg
Eki Görüntüle 417497
buda çok güzel ama benim saçıma olmaz sanırım röfleli gibi duruyo
$ashley-olsen-400x400-4952[1].jpg

saçımın üzerine bunu boyamaya karar verdim kızlar sizce nasıl olur
$loreal-excellence-creme-01-cok-cok-acik-dogal-sari-sac-boyasi[1].jpg çok çok açık doğal sarı

bence saçını ilk önce röfle setiyle rengini açmalısın çünkü senin saçın bu sarılar için oldukça koyu

benim arkadaşımın saçının rengi çikolata rengi o benden saçına ombre yapmamı istedi ve garnier 110 aldı..ilk bi yaptık açar mı diye ama açmadı bende evde biraz röfle setinin açıcısı vardı azıcık tozundan kattım biraz da şu şişenin içindeki açıcı sudan..sonra saçı 1- 2 ton açıldı ve çok güzel oldu yani bu sarılardan hiçbiri saçının rengini açmaz azıcık açıcı koymalısın :34::34:

benim arkadaşımın saçının rengi çikolata rengi o benden saçına ombre yapmamı istedi ve garnier 110 aldı..ilk bi yaptık açar mı diye ama açmadı bende evde biraz röfle setinin açıcısı vardı azıcık tozundan kattım biraz da şu şişenin içindeki açıcı sudan..sonra saçı 1- 2 ton açıldı ve çok güzel oldu yani bu sarılardan hiçbiri saçının rengini açmaz azıcık açıcı koymalısın :34::34:

azıcık koyayım o zaman aslında yıkaya yıkayada açılıcak renk şuan resimde gördüğünden açıldı saçım 2kez yıkandı oksidanı ,açıcıyı ve boyayı karıştırıcaz öyle boyıycaz değilmi cnm yalnış anlamadım

evet az miktarda koy içine arkadşıma sordum hatta yıkandıkça ucundaki renk açılıyo dedi seninde öyle olur muhtemelen yalnız ölçüyü iyi ayarla ;)

cnm saçında açıcı kullanmadan istediğin tonu yakalaman çok zor önce diplerinden gelen yeni saçlarını biraz açıcıyla açıp sonra istediğin renge boyasan hepsi aynı renk olur ama şuan saçının rengini bir resimle eklersen daha sağlıklı yorum yaparız ama açıcı olmadan olmaz biraz yıpratır ama bakım yağları maskelerle toparlanır saçın ama biraz açılmalı zaten bazı sarı boyaların kendi içinde açma özelliği var birazda sen açarsan istediğin tonu yakalarsın ama tam olarak ne renk olmasına saçının şuanki rengini görmeden bişey diyemem :49:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için doğru diyosunuz açıcı olmadan sarı olamam kuaförde boyatmaya karar verdim şu resmi alıp gitcem bu tonlarda sarı yapsınlar saçımı diycem çok sağolun kızlar:16::16::16::16:
Eki Görüntüle 420608

Back