her zaman kutuda görünen renkten en az 3 ton lkoyu bir renk çıkar bunu göz önünde bulundur. saçım 8.6 yanlış hatırlamıyorsam ve koyu karamel oldu. 7 numarada bir kaç ay deneme yapıp bir türlü saçımı açamamıştım kutuya bakınca çok sarı olduğunu düşünüyordum oysa.
Loreal preference jel boya olduğu için çok açma özelliği yok keşke igora v.b gibi tüp boya alsaydın iyi olurdu benim saçımda koyu kestane ve ilk defa boyamamı loreal preference 7 numara ile yapmıştım diplerden başladığım halde anca 1-2 ton açabilmişti diplerimi. Ortalar ve uçlar ise 1 ton açılmıştı ve saçımda hiç boya yoktu yani renkleri çok güzel fakat açık renk saçta iyi tutuyor bu boya...
kızlar ben şimdi altın karamelde aldım kardesime boyatıcam sonra üzerine hollywood sarısına nasıl olurdur sizce turuncu olmaz insallah
canım sana zahmet boyayıp bitirdikten sonra resmini burda paylaşabilir misin? merak ettim nasıl olacak
İlk renk gibi açık renkler tutmaz bence sacına canım çünkü daha koyu saçın
aldıgın boya 9 numara sacını cok acmaz zaten zemin rengin koyu ve boyalı oldugun için cok fazla değişiklik olmaz 2 3 yıkamada alttan karamel cıkar, altın karameli uygulamana gerek yok o rengi direk uygularsan diplerede zaten sarı olmuycak kızıl bi renk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?