• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi renk güzel benim saçımın üstüne hangisi olur?

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
bugün loreal hollywood sarısı aldım kızlar ama korkuyorum boyamaya nasıl olur diye bide palettenin altın sarısını,lorealin kaliforniya sarsırı ve yine palettinin sarı rengini beğendim bunlar arasında kararsız kalınca eşime gösterdim sence hangisi dedi oda hollywood sarısını seçti şuan saçım altın karamel 3 parmak kalınlığındada kendi saçım çıktı koyu kestane acaba önce 1 kutu diplere altın karamel boyayıp üzarinem boyasam aldığım boyayı bilmiyorum boya konusunda pek fikrim yok kızlar yardımcı olun nolur hafata sonuna kadar boyamak istiyorum akrabamın düğünü var işte dediğim renklerde bunlar

bu aldığım renk hollywood sarısı $35051015212669309[1].jpg
buda palette altın sarısı $palette_10_65[1].jpg
bu palette sarı $palette-sari-9-0-sac-boy_12057_[1].jpg
buda loreal kaliforniya sarısıEki Görüntüle 409586

kızlar sizce hangisini boyayım ne yapmalıyım önce saçımı altın karamele boyasammı bilemedim hiç anlamıyorum boya işinden kızlar yardımcı olun lütfen:50:

kızlar bakıp geçmeyin fikrinizi söyleyin nolur yarın yada öbür mutlaka boyamam lazım:50:

her zaman kutuda görünen renkten en az 3 ton lkoyu bir renk çıkar bunu göz önünde bulundur. saçım 8.6 yanlış hatırlamıyorsam ve koyu karamel oldu. 7 numarada bir kaç ay deneme yapıp bir türlü saçımı açamamıştım kutuya bakınca çok sarı olduğunu düşünüyordum oysa.

her zaman kutuda görünen renkten en az 3 ton lkoyu bir renk çıkar bunu göz önünde bulundur. saçım 8.6 yanlış hatırlamıyorsam ve koyu karamel oldu. 7 numarada bir kaç ay deneme yapıp bir türlü saçımı açamamıştım kutuya bakınca çok sarı olduğunu düşünüyordum oysa.

aa kututadakinden koyumu oluyo ben daha önce altın karamel boyamştım hemen hemen aynı kutudaki gibi olmuştu ama iyi bare bana çok sarı geliyodu biraz koyu olursa daha iyi cırtlak olmasın

kızlar bide hollywood sarısnın üzerinde koyu kestane koyu kumrala uygulanmaz yazıyo benimde dipler öyle 3 parmak kalınlığında çıktı saçlarım uzun önce dipleri altın karamelmi boyasam üzerine bu sarıyı sonramı boyasam napsamki:26:

Loreal preference jel boya olduğu için çok açma özelliği yok keşke igora v.b gibi tüp boya alsaydın iyi olurdu benim saçımda koyu kestane ve ilk defa boyamamı loreal preference 7 numara ile yapmıştım diplerden başladığım halde anca 1-2 ton açabilmişti diplerimi. Ortalar ve uçlar ise 1 ton açılmıştı ve saçımda hiç boya yoktu yani renkleri çok güzel fakat açık renk saçta iyi tutuyor bu boya...

Son düzenleme:
Loreal preference jel boya olduğu için çok açma özelliği yok keşke igora v.b gibi tüp boya alsaydın iyi olurdu benim saçımda koyu kestane ve ilk defa boyamamı loreal preference 7 numara ile yapmıştım diplerden başladığım halde anca 1-2 ton açabilmişti diplerimi. Ortalar ve uçlar ise 1 ton açılmıştı ve saçımda hiç boya yoktu yani renkleri çok güzel fakat açık renk saçta iyi tutuyor bu boya...

teşekkür ederim öncelikle cnm ben daha önce palette kullandım çokta memnundum ama loreal daha iyi dediler bende hadi öyle alayım dedim zaten fiyat olarakta paletteden pahalı benimde dipler koyu ozaman ben önce 1 kutu diplerime altın karamel alıp boyatayım kardesim boyıycak üzerineda sarıyı boyar insallah güzel bi renk çıkar ortaya saçım yıpranmaz

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi altın karamelde aldım kardesime boyatıcam sonra üzerine hollywood sarısına nasıl olurdur sizce turuncu olmaz insallah

İlk renk gibi açık renkler tutmaz bence sacına canım çünkü daha koyu saçın

cnm altın karamele boyamadan öncede saçım çikolata rengi gibiydi ve kutudakine çok benzedi çok güzel olmuştu şimdi diplerim çıktı rengide baya aktı tabi yada önce 1kutu daha altın karamel alıp önce yine öyle boyıyım sonra hollywood sarına nasıl olur acaba kızlar öyle yapsam dahamı iyi olur yoksan diplerini boyayıp sonra papatya suyuyla rengini açıp sarıyı ozamanmı boyasam???

aldıgın boya 9 numara sacını cok acmaz zaten zemin rengin koyu ve boyalı oldugun için cok fazla değişiklik olmaz 2 3 yıkamada alttan karamel cıkar, altın karameli uygulamana gerek yok o rengi direk uygularsan diplerede zaten sarı olmuycak kızıl bi renk olucak

aldıgın boya 9 numara sacını cok acmaz zaten zemin rengin koyu ve boyalı oldugun için cok fazla değişiklik olmaz 2 3 yıkamada alttan karamel cıkar, altın karameli uygulamana gerek yok o rengi direk uygularsan diplerede zaten sarı olmuycak kızıl bi renk olucak

ayy kızıl olmasın yaa turuncu olmıyım ben napıcam şimdi çok kararsız kaldım boyayı değiştirsemmi acaba ama ne renk alıcamki küllü renklerdenmi alsam küllü sarı yada küllü kumral falan:26:

cesaret edip boyamadım saçımı daha bugünde bi arkadas altın karameli boyamana gerek yok dedi direk aldığın boyayı boya dedi diplerdeki kendi saçını 4 kat açar ama uçlarındaki karameli 2 kat açar dedi boyalı saç daha az açılır ama kendi saçın daha çok açılır dedi daha güzel tutar kutudakine benzer dedi.....
nolur kızlar yardım edin çok kararsızım hiç anlamıyorumda boya işinden napcam ben yaaa:(((

Son düzenleme:
neredesiniz kızlar boyadan anlayanlar nolur bana yardımcı olun nasıl olur sizce iyice kafam karıştı benim

$Görüntü095.jpg kızlar sonunda cesaret edip saçımı dün boyadı kardesim ama sarı olmadı karamel gibi bi renk oldu çok beğendim ben güzel bi renk oldu ama ben sarı istiyorum şimdi bunun üzerine yine hollywood sarısı boyasam bu sefer kutudaki gibi tutarmıdır....işte buda saçımın resimleri
$Görüntü086.jpg
$Görüntü087.jpg

burada biraz saçım karışmış:)
$Görüntü088.jpg

bunlarıda ışıkta çektim yeşil ışıkta
$Görüntü092.jpg
$Görüntü093.jpg
$Görüntü094.jpg

bunlarıda gün ışığı vuran aydınlık yerde çektim
$Görüntü096.jpg

Eklentiler

• $Görüntü097.jpg