gamzenk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 2.347 56 113 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #1 meraba kızlar. saçlarımda değişiklik istiyorum. daha önce hiç boyatmadım. çok yabancıyım bu konuya ne renk yakışır bana sizce?? aslnda açık renk düşünüyorum. ama nası bişey onu bilmiorum.. her türlü önerinizi bekliyorumm :18:
meraba kızlar. saçlarımda değişiklik istiyorum. daha önce hiç boyatmadım. çok yabancıyım bu konuya ne renk yakışır bana sizce?? aslnda açık renk düşünüyorum. ama nası bişey onu bilmiorum.. her türlü önerinizi bekliyorumm :18:
tatyana35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 320 8 96 İzmir 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #2 açık renk tenin heralde öle görülüyo. bence bakır yapabilirsin açık tenlilere çok yakışıyo özellikle tarçın bakır
açık renk tenin heralde öle görülüyo. bence bakır yapabilirsin açık tenlilere çok yakışıyo özellikle tarçın bakır
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 52 163 İstanbul 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #3 bakır karamel çok güzel olur sanki
youonlyliveonce Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2011 5.100 201 363 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #4 uçlarına platin balyaj
gamzenk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 2.347 56 113 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #5 evt cnm açık tenliyim. bakır hiç düşünmemiştim şöyle bi baktım olabilir aslında:)) kendi saçımda kızıla dönük zaten hafiften.
evt cnm açık tenliyim. bakır hiç düşünmemiştim şöyle bi baktım olabilir aslında:)) kendi saçımda kızıla dönük zaten hafiften.
LYDNL papatya değilim ben Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 246 1 46 İstanbul 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #6 Açık bir kumral rengi çok yakısabilir yaz içinde ideal :)
gamzenk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 2.347 56 113 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #7 LYDNL .!.: Açık bir kumral rengi çok yakısabilir yaz içinde ideal :) Genişletmek için tıkla... hımm. hem diplerinden çıkınca da kötü durmaz.. aslında sarı ya boyatma hevesim de var ama cesaret edebilir miyim bilmiorum
LYDNL .!.: Açık bir kumral rengi çok yakısabilir yaz içinde ideal :) Genişletmek için tıkla... hımm. hem diplerinden çıkınca da kötü durmaz.. aslında sarı ya boyatma hevesim de var ama cesaret edebilir miyim bilmiorum
LYDNL papatya değilim ben Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 246 1 46 İstanbul 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #8 gamzenk .!.: hımm. hem diplerinden çıkınca da kötü durmaz.. aslında sarı ya boyatma hevesim de var ama cesaret edebilir miyim bilmiorum Genişletmek için tıkla... Benimde var ama dip boyası falan ugrasamam hemen bellı eder o zamanda cok komık duruyooor :)))
gamzenk .!.: hımm. hem diplerinden çıkınca da kötü durmaz.. aslında sarı ya boyatma hevesim de var ama cesaret edebilir miyim bilmiorum Genişletmek için tıkla... Benimde var ama dip boyası falan ugrasamam hemen bellı eder o zamanda cok komık duruyooor :)))
gamzenk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 2.347 56 113 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #9 LYDNL .!.: Benimde var ama dip boyası falan ugrasamam hemen bellı eder o zamanda cok komık duruyooor :))) Genişletmek için tıkla... evt ya bende uğraşamam balyaj yada gölge gibi bişey olabilir belki
LYDNL .!.: Benimde var ama dip boyası falan ugrasamam hemen bellı eder o zamanda cok komık duruyooor :))) Genişletmek için tıkla... evt ya bende uğraşamam balyaj yada gölge gibi bişey olabilir belki
LYDNL papatya değilim ben Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 246 1 46 İstanbul 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzenk #10 gamzenk .!.: evt ya bende uğraşamam balyaj yada gölge gibi bişey olabilir belki Genişletmek için tıkla... tek renk istiyorum ben aslındaa. bu gıdısle gıdıcem boyatıcam
gamzenk .!.: evt ya bende uğraşamam balyaj yada gölge gibi bişey olabilir belki Genişletmek için tıkla... tek renk istiyorum ben aslındaa. bu gıdısle gıdıcem boyatıcam