• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sızce hangı renge bırakmalıyım bı bakarmısınız(resımlı)

siyah çok olgun sert göstermiş
ikinci renk muhteşem çok çok yakışmış ayrı bir hava vermiş sana

tatlım ben çooook beğendim zaten sarının her tonunun kadına yakıştığını düşünüyorum sende de harika durmuş yüzün çok iyi taşıyor...güle güle kullan canım...

ben de 2.yi beğendim..

daha hoş neden dersen seni açmış, hatlarını yumuşatmış, ama daha çarpıcı ve daha farklı ve yine de doğal..
daha açık renk de düşünebilirsin derim kaydirigubbakcemile5

kesinlikle ama kesinlikle bakır turuncu gibi olan....inanılmaz bi fark var arada gözlerime inanamadım...siyahı beğenmedim ama diğeri çok çok güzel durmuş canım....çok fazla düşünücek bişey yok inan fark ortada yani...

ben de 2.yi beğendim..

daha hoş neden dersen seni açmış, hatlarını yumuşatmış, ama daha çarpıcı ve daha farklı ve yine de doğal..
daha açık renk de düşünebilirsin derim kaydirigubbakcemile5

hepınızın ılgısınden dolayı çok tsk ederım kızlar daha acık yapmaya cesaret edemıyorum sankı yakısmaz gıbıme gelıyor

bence hiç kararsız kalma. şimdiki halin çok daha güzel.
çok yakışmış gözlerini çıkarmış ortaya :jeyyar:

evt bence de gözlerin açık renkle daha hoş ve dikkat çekici azcık daha cesaret edip saçını biraz daha açabilirsin.. gözlerin daha da ön plana çıkar..

Son düzenleme:
valla bence her ikiside çok hoş durmuş şimdiki halin kalsın hiç bozma sıkıldımı ilerde siyaha dönersin degişiklik güzeldir kaydirigubbakcemile5

Back