- Konu Sahibi gxuxnexsximm
-
ya dediğim gibi bende senin gibi yüzüme her renk ayrı bir güzel gösteriyor.(Ama bende sarı hariç tabi)
O kahve tonuda çok hoş olmuş.Tam benim istediğim renk o rengin markası numarası ne güneşim söylersen çok sevinirim.
ya kafam karıştı ben olsam hepsini kullanırım ama nasıl :bbo:hepsi seni ayrı hoş göstermiş.
bende 2. rengi beğendim çok yakışmış
gerçekten ne renk tam olarak yazarsan bende çok sevinicem yerimseniben
ben kuaforde boyadım yanlış hatırlamıyorsam ya altın kahveydı ya da cıkolata kahve olucak canım
cnm bakır hali çok güzel duruyor..sadece o renk sürekli fön falan istiyor..duştan sonra hiç güzel durmuyor illaki şekillendirmen gerekiyor o açıdan zahmetli ama yakışmış sana..siyahta güzel duruyo ama bakırda ayrı bi havan var:)
yeni halin harikaaaaaabu renk daha çok yakışmış,hem daha genç göstermiş hemde güzelliğine güzellik katmış
bu saç rengin çok güzel canım siyah seni olduğundan büyük göstermiş bu arada gözlerin harikaa.s.
bence siyah yapma sen onun kararsızladısın sanki çevrendekilerden dolayı şu anki saçın yaz için güzel yazın açık renk kullan kışa girince tekrar siyaha dönersin istersen.
kuafor koyu altın sarısı demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?