Saç Rengi ve Saç Boyama sızce hangı renge bırakmalıyım bı bakarmısınız(resımlı)

ben kuaforde boyadım yanlış hatırlamıyorsam ya altın kahveydı ya da cıkolata kahve olucak canım

cnm bakır hali çok güzel duruyor..sadece o renk sürekli fön falan istiyor..duştan sonra hiç güzel durmuyor illaki şekillendirmen gerekiyor o açıdan zahmetli ama yakışmış sana..siyahta güzel duruyo ama bakırda ayrı bi havan var:)

tsk ederım canım evet sureklı fon ıstıyor fonsuz rengını pek bellı etmıyor:1hug:

ıyıkende sıze danıştım bı ara yıne sıyaha nıyetımı bozmustum yapmayacam artık acık saç daha begenılmış anlaşılan

yeni halin harikaaaaaa bu renk daha çok yakışmış,hem daha genç göstermiş hemde güzelliğine güzellik katmış

a canım tsk ederım hanı bıde derler koyu daha genç gosterır ya banada cok olgun gosterıyor gıbı gelıyordu cevremdekıler sıyah saclı halıme alıstıkları ıcın sıyah sac daha guzel dı dıyorlardı benımde kafam karıstı ıste:uhm:

bence siyah yapma sen onun kararsızladısın sanki çevrendekilerden dolayı şu anki saçın yaz için güzel yazın açık renk kullan kışa girince tekrar siyaha dönersin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…