Saç Rengi ve Saç Boyama sızce hangı renge bırakmalıyım bı bakarmısınız(resımlı)

bende kararsız kaldım bazıları sıyah dıyor bazıları acık olanı sızce daha acık renge yapsam bana gıdermı?ayrıca hepınıze tskler

iki resim çok farklı şaşırdım ya.saç rengi seni nasıl farklılaştırmış.Sene olarak yakınmı çekim zamanları.ikiside çok hoş bence.ama siyah fotoğrafına bakarken 2,resmi daha görmemiştim.seni sarı saçlı hayal ettim.çok hoş olur bence açık sarı
her renk yakışmış bazı insanın simasına her renk gider.bence sıkıldıkca
bu renkleri değiştre değiştire kullan
nasıl olsa hepsi gidiyor yüzüne.

tsk ederım canım resımler yenı sıyah saclı olanını 2 ay once cekmıstım sımdı rengını actım acık rengı olanınımı begendın?:1hug:

canım 2. saç rengin kesinlikle süper...Güzelim röfleli saçlarımı koyu kahveye boyadım tabii siyah oldu...Yıkana yıkana aksa da koyu boya saçımın uçlarına yapışıp kaldı ve şimdi uçları siyah siyah...Evet siyah saç çok güzel ama bir bayanı çok sert gösterebiliyor...Bence saçlarının rengi açıkken hiç koyultma sonra açamazsın açmak istersen akıtma işşlemi yapman lazım ve bunun için hem paran çok gider hem de saçların maf olur...Benim gibi belinde saçlarını kestirmek zorunda kalan ve 280 lira verip çıtçıt alan birinden sana tavsiyedirrr :1hug:

ya dediğim gibi bende senin gibi yüzüme her renk ayrı bir güzel gösteriyor.(Ama bende sarı hariç tabi)
O kahve tonuda çok hoş olmuş.Tam benim istediğim renk o rengin markası numarası ne güneşim söylersen çok sevinirim.
ya kafam karıştı ben olsam hepsini kullanırım ama nasıl :bbo:hepsi seni ayrı hoş göstermiş.

bende 2. rengi beğendim çok yakışmış
gerçekten ne renk tam olarak yazarsan bende çok sevinicem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…