- 17 Eylül 2007
- 2.378
- 4
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda mamalarin hic biri ucuz degil grami daha az milupadan ondan ucuz gorunuyor ama milupadakigibi 900 gram olarak hesaplarsaniz asagi yukari ayni fiyata denk geliyor
evet nınım aptamil 1 bebek sütü diye geçiyor yenilen standartlara göre aptamil 1 bebek sütü aptamil 2 devam sütü olarak isimlenmiş
şimdi ben hero da kullanmaya başladım aptamil 1 e de devam ediyorum karışık kullanıcam ilk kontrolde doktoruma danışacağım herhangi bir sorun olurmu diye gördüğüm kadarıyla herkes bende dahil milupadan çok memnunuz
Bebeklerinize Güvenle Kullandığınız Mama hangileri ?
Selam arkadaşlar yine sizlerin önerilerinize ihtiyacım var deneyimli arkadaşlardan rica etsem düşüncelerini deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...
Mrb arkadaşlar bu konuyu tekrar güncelliyorum şu haberlerde çıkan GDO mamaları canımı sıkıyor ve ülkemizde serbest mayısa kadar.... geleceğin neslini göz göre göre genetiğini değiştiriyorlar artık ne yapacağımızı şaşırtıyorlar .çok güvendiğim markalara bile artık güvenmiyorum :çok üzgünüm: ne yapacağımı şaşırdım istemeye istemeye içime sinmeden mama vermek zorundayım