Sizce hangi köşe takımı ve evımı ne renk dizyan etmelıyım fikirlerınızı beklıyorum

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
kızlar her ıkısıde deri olacak ikisininde rengı bembeyaz olacak ve ıkısınınde 2 tane teklı koltugu olacak sızce hangısını tercıh etmelıyım 2 model arasında kaldım

BUDA AYNAM BUNU ALDIM

TV ÜNİTEMIN RESMI YOK EKLEYEMIYORUM AMA DÜMDÜZ SİYAH SİYAH CAM KAPAKLARI VAR VE İÇİNDE LED ISIKLAR VAR MAVI

EVIMI DIZAYN RENGINE GELINCE DÜŞÜNÜYORUM SİYAH BEYAZ VE KIRIMIZI YAPAYIM DİYE AMA KARAR VEREMIYORUM AKLIMIN DIER KÖŞESINDEDE SİYAH BEYAZ GÜMÜŞ VAR BEN OTURMA ODASI YAPMIYICAM SALONDA OTURUCAM O YUZDEN BU KOLTUKLARDAN HANGISI SIZCE SALONA DAHA GUZEL UYAR RENGE GELINCE AKLIMDA IKI RENK WAR DEDIGIM GIBI SIZCE SİYAH BEYAZ GÜMÜŞ MÜ YAPAYIM
SİYAH BEYAZ KIRIMIZIMI YARDIMLARINI<ZI BEKLIYORUM

beyaz olan güzel, üstüne siyah koltuk şalı alırsın, kırmızı siyah ve beyazlı shaggy halı, kırmızı ve siyah vazolar ıvır zıvır alırsın, kırmızı lambeder ohh mis mis

nacizane fikrim 1. koltuk takımı ev için daha ideal.diğeri daha ofis havası verdi bana oturma kısmı dümdüz olduğu için. renk uyumuna gelince siyah beyaza en uygun renk gümüştür ve hiç bir zaman modası geçmez.
ama neden deri koltuk takımı hele de devamlı oturacağın yere??? kışın soğuk olur yazınsa insanı terletir.nişanlımda deri istiyordu kesinlikle olmaz dedim.tabi ki senin fikrin modeller çok moder çok hoş inşallah en güzeline karar verirsin.şimdiden hayırlı olsun güle güle otur

çok sağolun arkdaslar fıkırlerınız için aslında baska bır koltuk takımı tw unutesı felan hepsını bır yerden aldım oda normal derı koltuk takımı pufuduk pufuduk bişey guzel ama 3 mılyardı şimdi bunlar 2 lı koltuklarıyla bana daha uyguna gelcek tek boyle hallerı 990 tl 2 lı koltuklarıyla en fAZLA 1300 FALAN MAAL OLACAK fıyat olarak cok uygun hem sıkıntıya girmeyecegız hem daha ucuza halledecegımız için bır turlu karar weremıyorum evet renk konusuna gelınce sankı kırımızı katınca oturma odası gıbı olacak ama gümüş katarsam daha salon havasında olacak gıbı düşüncemde var bır tanım kırımızı katmak ıstıyor bır yanım gümüş cok kararsızım

salonsa gümüş yap o zaman ben oturma odası diye düşünmüştüm hemde salonda oturucakmışsın beyaz çok zor olmazmı, beyaz alacaksan ayrı salon yap misafır gelince aç, birde bence salona köşe değilde normal takım al köşe daha spor oturma odasına göre

canım aynanın aynısından arkadaslarım düğün hedıyesı getırdı bana sen kaca aldın ben de mrk edıyordum ona göre bı hedıye de ben alayım onlara dıye

ben 150 tl ye aldım ama geçengun başkabir züccaciyede 260 tl ye gördum baska yerlerdede gördum ama 150 den aşşaya yok hatta 150 mıle yok heryerde 200 cıvarı

İLK eklediğiniz resim çok daha hoş bence..
fiyatlar da gayet uygunmuş, bilindik bir mağaza mı:68: deri olanlar bir hayli fiyatlı idi, araştırıyorum da ben de...
huzur içinde oturursunuz inşaAllah .. :65:

bencede ilk resimde ki çok güzel şık fiyatıda iyimiş hangi mağazadan sordunuz bende böyle bi takım düşünüyorum güle güle kullanın inşlh..

siyah-beyaz-gümüş tonlarında evinizin dizayn edin bence çok şık oluyor(ablamın evide öyle)
köşe takımına gelince ilk eklediğiniz model son derece şık bir takım onu alın derim ben.
ayrıca hem boncuklu şıkır şıkır kırlentler var onlardanda satın alırsınız harika bir konbin yaparsınız.
Fiyatıda inanılmaz uygun ben köşe takımımı yataş'tan 2,500 tl'ye almıştım.

beyaz olan çok şık üzerine kırmızı ve siyah süslü yastıklarla tamamlayabilirsin halın perdelerin vazo bibloyla falan dizayn edebilirsin taslı olan şeyleri tercih et hiç modası geçmez

hepiniz sağ olun kızlar halen kararsızım bılmıyorum kı ne yapsam aklın bı en son ekledıgımde kaldı bırde ilk baştakınde evet ewımı sıyah beyaz gümüş yapıcam herkez o renk yp dıyo

bence 1. takım güzel. salna için de spor ve şık bi salon elde edersin bu takımla. eğer 2 tekli koltukda alcağını yazmasaydın köşe takımı yetersiz diyecektim ama 2 tekliyle misafirde sorun olmaz bence.
sanırım günlük kullanırken üzerine bişey şal,plar falan düşünürsün. çünkü deri kullanması (heleki suni deridir heralde çünkü uygun fiyatı) zordur yazın yapışır resmen insana.

kırmızı ve gümüş knuusnda ise ben gümüş derim. daha ağır ve şık duracağını düşünüyorum kırmızıya göre. kırmızı da kulanırsın cnm ne lacak gümüşe uyar. mesela bi iki tanecik mum kırmızı olsun . diğer mumlar gümüş olsun mesela. yada sadece halıda ufak bi ayrıntı kırmızı bişey olsun. canlılık katar bence.yani ben siyah beyaz gümüş ve azcıkda kırmızı diyorum...

evet bende gümüşten yana karar werdım bakalım inşallah güzel olur bu koltukları sahıbnden com da buldum arkdaslar gercekten fıyatları uygun ve cok guzeller kesınlıkle 2inci koltugu eledim su an aklımda 1ıncı model ve 3 model var 3 alırsam sankı daha salon konseptine uygun olur gıbı gelıyor ama genede kadarsızım eğer 3 koltugu sordum cevap beklıyorum bembeyaz yaparlarsa 3 alabılırım onunda modelı hoşuma gıttı cunku

1.köşe güzel. fakat köşe takımında sanki herkes yanyana sıralanmış gibi oturuyor. benim oturma odamda köşe var. kendimiz oturuyoruz. salona 3+3+1+1 aldık.
beyazında fazla kirleneceğini düşünüyorum. hiç kirlenmese kalorifer isi olacaktır. eğer beyaz diyorsan gümüş siyah ve beyaz olsun renklerin. ama şıkır şıkır olsun objeler

Back
X