Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangi koltuk takımını

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hangi koltuk takımı?

• istikbal

OY: 2 16,7%
  • kelebek

OY: 10 83,3%

• Ankete Katılan
    12

deeppinks

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
7.096
12.692
34
Selam kızlar ikisi arasında kaldım. Yatak odası için de yine iki seçenek var onu da diğer konu başlığında açıyorum. Fikirlerinizi bekliyorum...
istikbal-alvin-koltuk-takimi-14052013-12.jpg
istikbal-alvin-koltuk-takimi-yemek-odasi-concept-1-1.jpg
32_5633.jpg
32_5633.jpg.jpg

Bunun hangisi kelebelek hangisi istikbal anlayamadım ama alttakinn modeli daha hoş geldi gözüme.

İlk takım istikbal ikincisi kelebek

Kelebek bence de gribi her rekor kombi önleyebilir sin pudra mor hardal füme hicdusunme bence:-)

ikincisi ama başka renk modelde olabilir. fiyatları nedir

bencede ikinci model daha hoş birinci modelin arka yastıkları göz yoruyor

ikisinin de fiyatı hemen hemen aynı 4200 TL civarında

Merhabalar salonuma Kelebek Mobilya'dan ürünler beğendim. Pazar günü mağazasına gidip sipariş vereceğim ama internette okuduklarım beni tereddüte düşürdü mobilya işi biraz nasip meselesi tabi başka mobilyalarda da sorun yaşayanlar illa ki vardır ancak bile bile lades demek de istemiyorum fikri olan var mı acaba kelebek mobilyadan memnun musun vadettikleri sürede getirdiler mi

Canim biz gitmistik o gun kelebek alacagiz son kararimizdi sonra casta mobilyaya da girdik ordan begendik ve aldik annemler fiyatına gore begenmemislerdi urunu sana tavsiyem cok cesit gormek icin eger istanbuldaysan modoka ya da masko ya gidip bir cok modeli kendi gözlerinle gormendir

illa bu ikisiyse kelebek daha güzel ama kelebek yani riskli bi marka.. biraz daha dolaşman taraftarıyım :)

X