Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlikği diktirmeliyim? sonuçlara göre düşünücem

valla hepimizin çok hoşuna gitmiyor gelinlikçiler yaka-kol ayarlarını oturtup hazır gelinlik satmak çok zor olduğundan straples gelinliğe yöneldiler. sadece bel ve boy ayarı yapıp satıyolar, ellerinde kalan gelinlik sayısı azalıyor. mesele tamamen duygusal yani. ama gel gör bizim kızlar da sanıyor ki en güzel şekil straples olduğu için bu kadar moda...

dogru bir tespit=)
gelinlik hakkındakı blogunu okumustum,yazılarını begenerek okumustum=)
gelinlikler hakkında sizinde fikrinizi almak isterim

1 ve 4 numarayı beğendim
ayrıca 2 numaranın da üst kısmı çok güzel

Ben de yeni üye oldum nişanlık ve gelinlik için fikirler alırım diye.1. gelinlik çoook güzel duruyor kuğu gibi cidden, çok açık da olmamış bunların aynılarını satan yerler var mı resimlerden diktiriliyor acaba..

Genel sayfalara bakınca sanırım kullanıcılar Türkiye den haliyle bu modelleri satan bayiler var sadece:)) Yurtdışı olarak değerlendirdim birden.İlk model 2012 ile nostalji nin birleşimi hoş bir model.Nişanlık olarak saten kumaşlarla çalışılırdı 4-5 sene önce gelinlikte çok daha şık duruyor.Diğer modeller de güzel gözümü birinci aldı nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…