Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiziğin çok önemli bu konuda. 5. modeli eğer belin kalınsa ve basenlerin varsa malesef alta doğru açılan üçgen gibi durur vücudun. nerden mi biliyorum gözümle gördüm. Bence 1. model kesinlikle 1 den vazgeçme derim.
genelde 5 beğenilmiş:
![]()
ben açıkçası biraz fotoğrafın büyüsüne kapılındığını düşünüyorum. aslında bence beden kısmı o kadar güzel değil. bir kere dikkat edilirse transparan bir üstü var. içindeki balenler görülüyor.
açıkçası ben bu üstten ziyade şu üstü tercih ederdim:
![]()
5 numarda özellikle etek kısmında o tulun etkisine bayıldım...sade düz tül o kadar hosuma gidiyorkı..eğer transparansa zaten istemem bende hoş olmaz
bence bütün modeller çok güzel.belli ki bol tüllü romantik bir gelinlik istiyorsun. yalnız fiyat konusunu iyi araştırdın mı? ben bu tarz bir gelinlik diktirmek istedim. metrelerce tül kullanılması gerekiyor dediler benim düşündüğümün çok üstünde bir fiyat çıkardılar. çünkü bu gelinliklere o havayı veren içindeki tarlatan değil tül yoğunluğu oluyor her zaman.
canım tanıdıgım var halledicek=)
uygun fiyata hemde
hala kafam çok karısık bi arkadaş eski model demiş 1 numara için=(öylemı duruyor gerçekten 2012 sezom bunların hepsi