• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlikği diktirmeliyim? sonuçlara göre düşünücem

genelde 5 beğenilmiş:

Le+Grand-12.jpg

ben açıkçası biraz fotoğrafın büyüsüne kapılındığını düşünüyorum. aslında bence beden kısmı o kadar güzel değil. bir kere dikkat edilirse transparan bir üstü var. içindeki balenler görülüyor.

açıkçası ben bu üstten ziyade şu üstü tercih ederdim:

white-by-vera-wang-wedding-dresses-spring-2012-bridal-gown-fairytale-ballgown.jpg

Fiziğin çok önemli bu konuda. 5. modeli eğer belin kalınsa ve basenlerin varsa malesef alta doğru açılan üçgen gibi durur vücudun. nerden mi biliyorum gözümle gördüm. Bence 1. model kesinlikle 1 den vazgeçme derim.

fiziğine bağlı olduğundan, eğer omuzların straplez için yeterince genişse 5, değilse 1.
mutluluklar. :48:

Son düzenleme:
Fiziğin çok önemli bu konuda. 5. modeli eğer belin kalınsa ve basenlerin varsa malesef alta doğru açılan üçgen gibi durur vücudun. nerden mi biliyorum gözümle gördüm. Bence 1. model kesinlikle 1 den vazgeçme derim.

evt bire daha yakınım açıkcası:)basenlerım yok belımde ince sayılır:)

genelde 5 beğenilmiş:

Le+Grand-12.jpg

ben açıkçası biraz fotoğrafın büyüsüne kapılındığını düşünüyorum. aslında bence beden kısmı o kadar güzel değil. bir kere dikkat edilirse transparan bir üstü var. içindeki balenler görülüyor.

açıkçası ben bu üstten ziyade şu üstü tercih ederdim:

white-by-vera-wang-wedding-dresses-spring-2012-bridal-gown-fairytale-ballgown.jpg

5 numarda özellikle etek kısmında o tulun etkisine bayıldım...sade düz tül o kadar hosuma gidiyorkı..eğer transparansa zaten istemem bende hoş olmaz

Son düzenleme:
1.modeli 14-15 sene önce arkadaşım giydi, eski bi model ..
eski ama güzel model beğendim..
tül etek seviyorsun sanırım..benim gelinliğimde kabarık tül idi, o zaman öyleydi etek trendi..
son model de güzel daha güncel geldi bana..

5 numarda özellikle etek kısmında o tulun etkisine bayıldım...sade düz tül o kadar hosuma gidiyorkı..eğer transparansa zaten istemem bende hoş olmaz

herhalde 100 metre tül var o etekte :D ciddiyim. belki altında tarlatan bile yoktur bu gelinliğin. baksanıza bir tül bulutu...

Bence 5. model gelinlik fotolarda güzel duruyor ama basen kısmı incecik bir kızı bile neredeyse dolgun gösterecek bir model... Dikkatli olmak lazım. Ama bence gerçek hayatta güzel durmaz o gelinlik. Ancak kır düğününe felan gider tabi bu benim fikrim. Bence gelinliği güzel gösteren birazda fotonun büyüsü :) :31:

5. modelde etekteki tül yoğunluğu çok hoş. 1. modelde zarif bir model , 7nin önünü göremedik ama arkadan hoş geldi o da:))
Hepsi hemen hemen aynı gibi zaten,zarif modeller.

Son düzenleme:
bence bütün modeller çok güzel.belli ki bol tüllü romantik bir gelinlik istiyorsun. yalnız fiyat konusunu iyi araştırdın mı? ben bu tarz bir gelinlik diktirmek istedim. metrelerce tül kullanılması gerekiyor dediler benim düşündüğümün çok üstünde bir fiyat çıkardılar. çünkü bu gelinliklere o havayı veren içindeki tarlatan değil tül yoğunluğu oluyor her zaman.

bence bütün modeller çok güzel.belli ki bol tüllü romantik bir gelinlik istiyorsun. yalnız fiyat konusunu iyi araştırdın mı? ben bu tarz bir gelinlik diktirmek istedim. metrelerce tül kullanılması gerekiyor dediler benim düşündüğümün çok üstünde bir fiyat çıkardılar. çünkü bu gelinliklere o havayı veren içindeki tarlatan değil tül yoğunluğu oluyor her zaman.

canım tanıdıgım var halledicek=)
uygun fiyata hemde
hala kafam çok karısık bi arkadaş eski model demiş 1 numara için=(öylemı duruyor gerçekten 2012 sezom bunların hepsi

hiç kimse 2 dememiş ama ben onu da beğendim.bana çok zarif geldi.allahım sevksizleşmeye mi başladım ne:44: ama mat bir tafta olursa çok daha güzel olur.bir de 3.yü beğendim.5.modelin üstü yarı transparan.o üst 3-4 yıl öncesinde kaldı.1.modelse pek hoşuma gitmedi benim.üstü sıradan gibi geldi....

canım tanıdıgım var halledicek=)
uygun fiyata hemde
hala kafam çok karısık bi arkadaş eski model demiş 1 numara için=(öylemı duruyor gerçekten 2012 sezom bunların hepsi

bence bu tarz modeller hiç eskimiyor. 1. modelin kollarının olması da senin için büyük bir avantaj olacaktır. hepimizin çok hoşuna gidiyor straplez gelinlikler ama düğünde rahat olmak da çok önemli. bence kol büyük bir rahatlık sağlıyor. böylece gece boyunca aşağı inen gelinlik sorunu yaşanmıyor:) ben de kollu bir model diktirmiştim. 1. gelinlikte olduğu gibi bir göğüs dekoltesi de vardı. ama kollu bile olsa göğüs ve bel kısmının üstüne çok iyi oturmasına dikkat etsinler. hatta biraz sıkmasında sorun yok. yeter ki millet eteğine bastıkça gelinlik aşağı inmesin:)

Back