Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerisizce hangi gelinlikği diktirmeliyim? sonuçlara göre düşünücem
3 ve 6 aynı galiba ya da ben öyle gördüm. tüm modeller birbirinin türevi gibi duruyor, 2. kumaşı farklı, 1. inin farkı askısı var. Bende straplez sevmeyen birisi olarak 1. diyorum bu durumda, ama yine de tarzın belli zaten detay seçeceksin bu durumda, hangisini seçersen seç pek pişman olmazsın gibime geldi.
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim..
öncelikle 3 ve 6 aynı gelinlik değil farklı gelinlikler..
bu tarz gelinlikler hoşuma gidiyor aslına bakarsanız straplez bende sevmıyorum..
mesela bugün kuzey güneyi izleyen varsa simayın gelinliği vardı dandelli kollu,o gelinlikte burda paylastgım koleksyonlardandı.vede çok asil duruyordu çok beğendim=)
prenseslere dikkat edin mesela hep kollu gelinlik modellerini tercih etmişlerdir..tabiki zevk meselesi ama mesela 3.numaradyı straplez olarak giyerim=)
sanırım gelinlik modelide çok etkiliyor..
yoğunluk 1.den yana,peşinde 3 ve 6 geliyor sanırım=)
bi arkadaş sormus 1.nin kolları sarkıcak omuzlara doru..
boyum 1.66 kilom 52 kızlar