Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinliği seçmeliyim?

bu gelinlikle, bikaç detayda ekleyip 'şık bi kolye şıkıdım ayakkabılar gibi' yılın gelini sen olrsun

aslında cnm şimdi ben kendime göre seçerim o benim duygumu,hüznümü,kişiliğimi,bakış açımı,tarzımı vs. yansıtır.o yüzden başkalarının verdiği fikirlerin seni yansıtacağı kanısında değilim.en güsel karar tabiki sadece ve sadece senin verdiğin karar olacak bence..etki altında kalmadan..bu benim görüşüm ama katılmayabilirsin...sağlıcakla..

bende bi gelinlk beğendim geçen gün izmir de sizinle paylaşmak isterim çok ihtişamlı ve gerçeği resimden çok çok daha güzel taşları göz alıyor o derece parlak ve kaliteli bi mağaza isim veremiyorum işte resmi ve aksesuarları

İlk sırada ki bir ve üçüncü gelinlik aynı sanırım.Biri önden diğeri önden görüntüsü.

Ben çok şık buldum.Kumaşı da o kadar parıl parıl olmaz da daha farklı bir kumaş olursa hoş olur.Gerçi straplez gelinlik pek sevmem.İnce bir askısı olsa daha şık olabilir şahsi görüşüm ama böyle de hoş.​

1 çok hoş ve kibar. ama çok sade.. etek kısmında biraz daha canlılık olsa daha hoş olur. hayırlı olur inşallah :)) darısı bize olsun :)):87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…