Evet o gercekten güzel :128: Nasil bir renk mesela?bence birinci model ayakta çok hoş durmuş,ama renk konusunda aynı şeyi söyleyemicem..aynı model daha farklı bi renkle yaptırılrsa daha iyi olacakmış gibi geldi
Evet o gercekten güzel :128: Nasil bir renk mesela?
Gözümde canlandirdim, güzel :128: Pembeyi sevmem zaten, yazi rengimden de anlasilacagi gibi bordo sevdigim renkler arasindakoyu bordo çiçekler ve çokk silik bir yeşil yaprak olabilir....ya da
hint kınası gibi koyu renk ,çok sexi durabilir
Gözümde canlandirdim, güzel :128: Pembeyi sevmem zaten, yazi rengimden de anlasilacagi gibi bordo sevdigim renkler arasindaAma hint kinasi pek düsünmüyorum, bana fazla koyu geldi.
Daha arastircam tabi, dövme stüdyolarina falan gitcem, orada da model bakabilirim. Umarim istedigim modeli bulurum ve en önemlisi umarim icime siner
Ilgi icin tesekkürler bu arada
Eki Görüntüle 135213
bence kiraz çiçeği desenleri de çok güzel hem kola hem bacağa hem bileğe uyumlu bir dövme stili.değişik modelleri var.Düşünebilirsin bence
bence ayak bilegine yaptır bende dusunuyorum ayak bilegime veya boynuma küçük bir şey bence senin çizime yatkın ise kendin çiz şeklini derim sana özel olur :)