Anket sizce hangi buluş daha önemli?

sizce hangi buluş daha önemli?

• Ankete Katılan
    73
şahsen çamaşır manyağı biri olarak çamaşırları elimde yıkadığımı düşünemiyorum..heralde kısa zamanda operasyonla ellerimi aldırmak zorunda kalırdım..hatta bu konuda babamın bir özlü sözü varr..keşke seni üniversitede turizm yerine çamaşır bölümünde okutsaydık

çamaşır makinası kesinlikle.. diğerleri çokta önemli değil yani önemliysede keyfi ihtiyaçlara daha yatkın
ama herhafta dağ gibi çamaşırları çitilemek bir işkenceymiş eskiler öyle der.. annem daha geçen haftanın çamaşırları yüzünden soyulmuş yara bere olmuş (toz deterjandan dolayı, sürtmekten, sıcak-soğuk sudan) eller iğleşmeden bu haftanın çamaşırını acıyla yıkardık der hep.. düşünmesi bile içimi bayıyor..

Son düzenleme:
Telefon bence her tarafla konuşabilirsin herkeste internet yok ama artık telefon var:)

Bence içlerindeki en ilginç ve önemli buluş "fotoğraf makinesi".
An'ı olduğu gibi kaydedip, anıları taze tuttuğu için. :)

bence bilgisayar en zevkli ve çok işlevli bir ürün. oyun, internet, eğitim,tv ,radyo,uydu ne içermiyor ki

En önemlisi elektrik işte o olmasa ne tv ne bilgisayar hiçbirşey çalışmazdı nolurdu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…