Dogru yeremı acıyorum konuyu bılmıyorumda
bornoz setımı aldım degıstırme ımkanım var yoksada yaratırım
aldıktan sonra netten resımlerıne bakarken cok alaturka oldugunu dusundum evdekıler cok begendı malı fılan cok guzel 350 tl adlım
özdilek hanedan diye gecıyor
acaba sunlardanmı almalıydım
bu ıkısı arasında kalmıstım sonra hanedanın şık kutusuna ve rengıne fılan aldandım aldım sımdı kafamı cok kurcalıyor aralarında 60 tl fark var
anket eklicektim unuttum gitti yaa
bence aldıgında guzel canım dığerı renklı oldugu ıcın dıkkat cekıyor ama oda guzel yanı ben ıkısını de begendım ama bellı kı senın ıcıne sınmemıs o zaman degıstır derım ıstedıgını al hem annenede guzel bır hdıye olur bu set yada kaldır koy mısafır ıcın fılan kullanırsın yada bırıne hedıye edebılırsın bence
anneme veya baska bırıne hedıye edemem cok sıkısıgım cunku maddı anlamda degıstırırım olmadı dıye dusunuyorum ustunede 60 tl baska bısey alırım gıbı gelıyor.
Bilmiyorum birde havluları bir büyük sanki 2 metre bende zayıfım 3 kere dolar beni
Canım sen nasıl birşey istediğine şu şekilde karar ver bence. üstteki klasik ve ağır duruyor. Alttaki daha çok gençlere yönelik bence. Her ikiside güzel seçim yapamadım bende :)
alltaki takımı ben görmüştüm yakından ama kesinlikle aldığın daha hoş canımmm
güle güle kullan birşey aldıktan sonra bu pişmanlık banada oluyor sanırım en güzeli olsun diye istediğimiz için=)=)
cokmu fazla oldu o yönüde var acıkcası maddi olarak elim rahat değil
güzel cok guzel bende begendım ama alaturkamı oldu dıyorum yakından gorunce bıtıyorum gene
napsam 2tane teklı ayıcıklı bocuklu bornozmu alsam yedek olarak
benım uyapım zaten ck kararsızımdır cumartesı aldıgım yere bornozları alarak yakından bakarak gorerek karar verecegım altakı model oylesıne bamboo modellerımı denıyor hanı onlardanmı hanedanmı demek ıstemedım orada gordugum o modelı paylastım ama tacın baska bornozuda olabılır ipekcenınde vardı
gene karıstırdım