- 15 Aralık 2015
- 66
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi MELTEMWIEN
-
Adetin gectımı erken yapmış olabilirsin ben bu testlerin adet gecikirse yapılması taraftarıyım Can'ım acele etmeye gerek yok nasipte varsa olur zatenArkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim?[photo=large]1247770[/photo]
O zaman net bişey dıyemem kan vermen lazım bu durumda bi saatte çıkar sonucu pazartesı gıt kan ver benceBenim adetim düzensiz yani, bi var bi yok sayilir. Düzenli gelmiyor ondan bilmiyorum -.-
Hamilesin cnm.tebrik edermArkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim?[photo=large]1247770[/photo]
Ah canim insallah benim adetim bi var bi yok, yani düzensiz cok. Oyuzden bilmiyorum bu ay gelicekmi gelmiyecekmi diye ... yani net söyleyemiyorum kac gün geciktigimiHamilesin cnm.tebrik edermadetin kac gun gecikti ?
Hmm ozmn bikac gun daha bekle cnm.Tekrar bi test daha yap netlesirAh canim insallah benim adetim bi var bi yok, yani düzensiz cok. Oyuzden bilmiyorum bu ay gelicekmi gelmiyecekmi diye ... yani net söyleyemiyorum kac gün geciktigimi
Teste gore gebelik var bende o sekilde ogrendim. Yalniz ilac falan aliyormusuniz bir tedavi sureciniz var mi? Bazen kimyasal gebelikte olabiliyor. En iyisi biraz daha bekleyip kan testi yaptirin. Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah.
Bir kaç saat sonra 2. Çizgi çıkmış ya gebelik olmayabilir bende buna benzer çok yaşadım 1 veya 2 saat sonra beliren 2.çizgi sonra regl oldum ama madem adet gününü bilmiyorsun kan testi en mantıklısı hem var mı yok mu ikileminde kalmazsin ınsallah vardır ama bebekArkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim?[photo=large]1247770[/photo]
Bence kanda baktr yok gibi ama insallah vardrAh canim insallah benim adetim bi var bi yok, yani düzensiz cok. Oyuzden bilmiyorum bu ay gelicekmi gelmiyecekmi diye ... yani net söyleyemiyorum kac gün geciktigimi
Yada gittikce belrginlesiodr yarn bir daha yap netleseBir kaç saat sonra 2. Çizgi çıkmış ya gebelik olmayabilir bende buna benzer çok yaşadım 1 veya 2 saat sonra beliren 2.çizgi sonra regl oldum ama madem adet gününü bilmiyorsun kan testi en mantıklısı hem var mı yok mu ikileminde kalmazsin ınsallah vardır ama bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?