Sizce hamilemiyim?

MELTEMWIEN

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
66
6
6
31
Arkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim?[photo=large]1247770[/photo]

Arkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim?[photo=large]1247770[/photo]
Adetin gectımı erken yapmış olabilirsin ben bu testlerin adet gecikirse yapılması taraftarıyım Can'ım acele etmeye gerek yok nasipte varsa olur zaten

Hamilesin cnm.tebrik ederm adetin kac gun gecikti ?

Teste gore gebelik var bende o sekilde ogrendim. Yalniz ilac falan aliyormusuniz bir tedavi sureciniz var mi? Bazen kimyasal gebelikte olabiliyor. En iyisi biraz daha bekleyip kan testi yaptirin. Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah.

Teste gore gebelik var bende o sekilde ogrendim. Yalniz ilac falan aliyormusuniz bir tedavi sureciniz var mi? Bazen kimyasal gebelikte olabiliyor. En iyisi biraz daha bekleyip kan testi yaptirin. Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah.

Yok cnm.hic bi ilac kullanmiyorum , yanliz bugün sabah 2 test yapdim, biri negatif öbürü da ayni bu sekilde yine cikti

Bir kaç saat sonra 2. Çizgi çıkmış ya gebelik olmayabilir bende buna benzer çok yaşadım 1 veya 2 saat sonra beliren 2.çizgi sonra regl oldum ama madem adet gününü bilmiyorsun kan testi en mantıklısı hem var mı yok mu ikileminde kalmazsin ınsallah vardır ama bebek

Yada gittikce belrginlesiodr yarn bir daha yap netlese

Kizlar, ben anlamiyorum.bugün yine ezaneden biraz pahilidan aldim testi, yapdim, bi kac daka sonra yine öyle belirsiz cok az görünen bi cizgi cikdi, isikda iyi bakmam gerekiyordu bisey görebilmek icin. Esim kendisi da dedi cok enteressant neden öylw cikiO diye. doktora 2 hafta sonra termini verdiler... artik beklemek düser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…