Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa oylemii??))))Bariz hamilesin canım.Hayırlı olsun
öyle görünüyor :) hayırlı olsun.
yaa cok sevindimm cok tesekkur ederimöyle canım .benim bundan çok çok silik çıkmıştı
(( adeti bekliyim zaten yedisi olmaliyimUçma çizgiside olabiliyor tam pembe ya da kırmızı değil çizginiz.
Bence kan testi yaptırmadan ümitlenmeyin derim,yaşadım biliyorum hayal kırıklığı kötü oluyor...
ama ucma cizgisi ne.bide bu testim kac gundur kalmis ayin ikisi yaptim o zaman pembeydi(( adeti bekliyim zaten yedisi olmaliyim
insallah oyledir)öyle görünüyor :) hayırlı olsun.
bakin(( adeti bekliyim zaten yedisi olmaliyim
Canım hamissin hayırlı olsun
ya insallah oylediy yari adet olmaliyim olmazsam tam emin olucam sonra doktora gitcemCanım hamissin hayırlı olsun
insallh sağlıklı kucağına alırsın
Yinede kanda test yaptır cnm emin olmak için .iki günde bir tekrarla değerini artış oluyormu olmuyormu diye.
Inşallah canım benimde yarın olmam gerek belirtiler varmi sende?ya insallah oylediy yari adet olmaliyim olmazsam tam emin olucam sonra doktora gitcem
yoo belirti yok cok sukur bakalim aksama kadar nolur sende varmi peki?Inşallah canım benimde yarın olmam gerek belirtiler varmi sende?
ya simdi ben testi yaptim ilk defaydi test yapiyodum o an cikmadi anlamadim mende yok dedim atdim kutusa bakmadim sonra eltime soyledim boyle sey yaptim diye oda getir testi bi bakalim dedi testi getirdiyimde ikinci cizgi olusmustu artik amani bilmem ama cik surmedibu ilk 5 dakkada mi cikti???
Bende de yok canim bakalim hayırlısı olsun.Zarifa .!.:yoo belirti yok cok sukur bakalim aksama kadar nolur sende varmi peki?
anladim canim cunku belli bi sure gectikten sonra idrar buharlastigi icin ikinci cizgi silik gibi ortaya cikabiliyor dolayisiyla o yuzden ilk 10 dakika cikan sonuclari dikkate alin diye soyleniyor. emin olmak icin yarin sabah bi kez daha tekrarlayip ilk 10 dakikayi takip edebilirsin ya da direk kan testi de yaptirabilirsin.ya simdi ben testi yaptim ilk defaydi test yapiyodum o an cikmadi anlamadim mende yok dedim atdim kutusa bakmadim sonra eltime soyledim boyle sey yaptim diye oda getir testi bi bakalim dedi testi getirdiyimde ikinci cizgi olusmustu artik amani bilmem ama cik surmedi