• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamilemiyim?

kizlarrr...adetime 5 gun kala yaptim bu cikti sizce hamilemiyim?

• evet

OY: 14 100,0%
  • hayir

OY: 0 0,0%
  • belki

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

Zarifa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
29
17
3
31
DSC_0018.JPG

Uçma çizgiside olabiliyor tam pembe ya da kırmızı değil çizginiz.
Bence kan testi yaptırmadan ümitlenmeyin derim,yaşadım biliyorum hayal kırıklığı kötü oluyor...

Uçma çizgiside olabiliyor tam pembe ya da kırmızı değil çizginiz.
Bence kan testi yaptırmadan ümitlenmeyin derim,yaşadım biliyorum hayal kırıklığı kötü oluyor...
(( adeti bekliyim zaten yedisi olmaliyim

Canım hamissin hayırlı olsun
insallh sağlıklı kucağına alırsın
Yinede kanda test yaptır cnm emin olmak için .iki günde bir tekrarla değerini artış oluyormu olmuyormu diye.
ya insallah oylediy yari adet olmaliyim olmazsam tam emin olucam sonra doktora gitcem

bu ilk 5 dakkada mi cikti???
ya simdi ben testi yaptim ilk defaydi test yapiyodum o an cikmadi anlamadim mende yok dedim atdim kutusa bakmadim sonra eltime soyledim boyle sey yaptim diye oda getir testi bi bakalim dedi testi getirdiyimde ikinci cizgi olusmustu artik amani bilmem ama cik surmedi

ya simdi ben testi yaptim ilk defaydi test yapiyodum o an cikmadi anlamadim mende yok dedim atdim kutusa bakmadim sonra eltime soyledim boyle sey yaptim diye oda getir testi bi bakalim dedi testi getirdiyimde ikinci cizgi olusmustu artik amani bilmem ama cik surmedi
anladim canim cunku belli bi sure gectikten sonra idrar buharlastigi icin ikinci cizgi silik gibi ortaya cikabiliyor dolayisiyla o yuzden ilk 10 dakika cikan sonuclari dikkate alin diye soyleniyor. emin olmak icin yarin sabah bi kez daha tekrarlayip ilk 10 dakikayi takip edebilirsin ya da direk kan testi de yaptirabilirsin.

Kan testi yaptırdın mı? İnşallah hamilesindir canım

Back