öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün sabah yaptığım test sonucunu paylaşıyorum sizinle. Bu arada reglme 5 gün var erken gebelik testlerinden alıp yaptım. Sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 720459
Son 1 aydır deniyoruz. Testin fotoğrafı da ilk 5 dk sonra çekildi. Daha sonraları daha da belirginleşti zaten çizgi. Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum. Sonucu alınca sizlere yazacağım :)
Ozel hastanelerde doktorlar ogleye kadar duruyormus onun haricinde de bagli oldugum vakif test parasini odemiyormus maalesef. Testte masallah 75 tlymis. Artik is haftaya cumartesiye kaldi. Haftaici is icabi cikamiyorum. Haftaya sonucu paylasacagim.
hadi gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş. ilk hamile kaldığım günler aklıma geldi zaman çok çabuk geçiyo her anının keyfini çıkar hamilelik çok güzel biseyVee bugün doktora gittim sabah erkenden. Ultrasonla baktı kan testi bile istemedi. 1 aylık hamileyimmmmmm. Bebişimi de gördüm ultrasonda 3mm cik :) Haftaya da kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?