• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim???

kumak86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
6
0
6
Ankara
öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün sabah yaptığım test sonucunu paylaşıyorum sizinle. Bu arada reglme 5 gün var erken gebelik testlerinden alıp yaptım. Sizce hamilemiyim? $Adsız.jpg

Canım bence hamilesinnnnn tebrikler bi kan testi yaptır hemen sağlıkla kucağına alırsın inss

Ne kadar zamandır deniyorsunuz

Silikte olsa ikinci çizgi var gebelik olabilir sen kan testi yaptir sonucu alırsın canim hayırlısı oldun iyi haberle gelirsin ins:16::16:

bence kesinlikle hamilesin.. bende adetime üç gün kala test yapmıştım bundan az bişe daha belirgindi ikinci çizgi.. bence hemen hastaneye git kan testi yaptır bizede haber ver :6:

öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün sabah yaptığım test sonucunu paylaşıyorum sizinle. Bu arada reglme 5 gün var erken gebelik testlerinden alıp yaptım. Sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 720459

silikde olsa ikinci çizgi varsa gebelik kesin var demektir...şöyle bir durum da var bu çizgi testi yaptıktan sona en geç 15 dk içinde gözükmüş olmalı...çok bekledikten sonra çıktıysa güvenmemek lazım fakat testi yapar yapmaz ilk 10-15 dk. içinde çıktıysa tebrik ederim hamilesiniz:))

Son 1 aydır deniyoruz. Testin fotoğrafı da ilk 5 dk sonra çekildi. Daha sonraları daha da belirginleşti zaten çizgi. Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum. Sonucu alınca sizlere yazacağım :)

Bnmkide boyleydi sonuc 2. Gebelik:) tabi yine de umit vermeyim hayirlisi olsun;)

Son 1 aydır deniyoruz. Testin fotoğrafı da ilk 5 dk sonra çekildi. Daha sonraları daha da belirginleşti zaten çizgi. Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum. Sonucu alınca sizlere yazacağım :)

hayırlı güzel haberlerle dön inşallah:))

Ozel hastanelerde doktorlar ogleye kadar duruyormus onun haricinde de bagli oldugum vakif test parasini odemiyormus maalesef. Testte masallah 75 tlymis. Artik is haftaya cumartesiye kaldi. Haftaici is icabi cikamiyorum. Haftaya sonucu paylasacagim.

Ozel hastanelerde doktorlar ogleye kadar duruyormus onun haricinde de bagli oldugum vakif test parasini odemiyormus maalesef. Testte masallah 75 tlymis. Artik is haftaya cumartesiye kaldi. Haftaici is icabi cikamiyorum. Haftaya sonucu paylasacagim.

neyse cnm sağlık olsun, bu merakla bir hafta nasıl geçer :1:

ben kesinlikle dayanamazdım işi asar yine giderdim hastaneye :1: kıss nasıl dayanıcan 1 hafta :1: :1:

merhaba bende siteyi uzun zamandır takip ediyorum.. yarın adet görmem gerekiyor . bu gün test yaptım 5 dk içinde 2. çizgi silik çıktı çokta umutlanmak istemiyorum :(

Vee bugün doktora gittim sabah erkenden. Ultrasonla baktı kan testi bile istemedi. 1 aylık hamileyimmmmmm. Bebişimi de gördüm ultrasonda 3mm cik :) Haftaya da kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.

Vee bugün doktora gittim sabah erkenden. Ultrasonla baktı kan testi bile istemedi. 1 aylık hamileyimmmmmm. Bebişimi de gördüm ultrasonda 3mm cik :) Haftaya da kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.
hadi gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş. ilk hamile kaldığım günler aklıma geldi zaman çok çabuk geçiyo her anının keyfini çıkar hamilelik çok güzel bisey

Back