- 18 Aralık 2011
- 798
- 1
-
- Konu Sahibi tarcinakide
canım gidip bi kan testi yaptırmanı öneriyorum.. bende günlerdir test yapıyorum negatif adetim 8 gün geçti son yaptığım iki testte biraz zaman geçince çok silik hatta baya zor görünen bi çizgi çıktı ve dün kan testi yaptırdım değerim 105 gebelik var gibi görünüyor bugün doktora gösterceğim sonucumukızlar internette aratınca 2. çizgiyi silik görenlerin bir kısmı hamile çıkmış kanda,bir kısmıysa negatif çıkmış.insan şaşırıyor
canım gidip bi kan testi yaptırmanı öneriyorum.. bende günlerdir test yapıyorum negatif adetim 8 gün geçti son yaptığım iki testte biraz zaman geçince çok silik hatta baya zor görünen bi çizgi çıktı ve dün kan testi yaptırdım değerim 105 gebelik var gibi görünüyor bugün doktora gösterceğim sonucumu
evet erken yapmışsın yani çok erken belli olanda oluyor bende onları görerek çok erkenden başladım ama hep hayal kırıklığı yaşadım boşuna.. en iyisi yani en sağlıklısı 1 hafta geçmesini beklemek herhalde psikoloji açısından.. Bende eşimi bekledim dün gitmek için canım sonucu da aldım o işe dönmüştü ona demedim daha.. bugün doktora bi gideyim.. süpriz olacak inşallah.. sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah ama büyük bi ihtimalle hamilesin canım..
ben testi yaptigimda adetim 14 gun geciyordu o yuzden silik cizgi hic gormedim baya koyu olmustu, bi kac gun sonra adet olmazsan testi tekrar yap ama yinede kan testi en kesin olan sonucu veriyor
ayyy ne sabırlısın keşke bende öyle olsydım yaa. hemen yapıverdim şimdide çatlıyorumsenin gebeliğinde hayırlı olsun canım
sagol canim, ben 6 aylik evliyim ve bebek erken geldi yani ben istemiyordum seneye dusunuyordum ama esim istedi ne yapalim kismet buymus testi o yuzden gec yaptim hani oyle sabirsizlikla gun saymalar yoktu bende simdi bi kizim olacak inslh :107:
Canım gebelik belirtileri adetinkine benziyor benimde sol kasığımda batmalar vardı hala devam ediyor hafif. orda bişey varmış gibi.. bel ağrım vardı başlarda bende adet olucam sanmıştım.. ayrıca akıntı oluyor sende varmı bilmiyorum.. yani en kısa zamanda yaptır kan testini rahatla çok zor beklemek biliyorum
evet adet belirtilerinin tıpkısının aynısı ya. sanki bişey geliyo gibi oluyor hemen bakıyorum kırmızı yok.sonra çok sinirliydim dün.sürekli yemek yeme hissi.akıntı var ama çok değil canım.ahh sorma çok zor yaa beklemek
ne oldu sonuç :107:
hamilesindir büyük ihtimalle canım. çünkü idrar testinde kolay kolay çıkmıyor öle. hayırlısı olsun.