Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve son olarak da ne kadardır düşünüyorsunuz bebeğği
1 yıl 3 ay oldu evleneli ve 10 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz daha önce dogm kntrl hapı kullandım birdaha mı asla baksana hala bebişim olmuyo
merhaba bayanlar ben yeni katıldım siteyi çok beğendim herkes derdini anlatıyor bende anlatayım dedim.adetime daha çok var ama sabırsızlık işte 2 aydır hamilelik beklerken adet olunca insan moral olarak çöküyor daha çok yeni ALLAH herkese sabır versin beklemek çok zormuş hele birde etraftan var mı bişey soruları......neyse kendimi çok dinlemek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum İNŞALLAH psikolojik değildir.son adetimden önce göğüslerim felaket dolgundu ve ağrılydı adetten sonra düzeldi şimdi akşamları baş ağrısı oluyor sırt ve bel ağrılarım var ara ara.Çok sık idrara çıkıyorum ve göbeğimin alt kısmında kasıklarımda dolgunluk var kış aylarındayız acaba üşütüyormuyum diyorum.duygularımda da çok dengesizlik yaşıyorum ve ağzımda demir tadı oluyor ara ara acaba dudağımmı kanıyor diyorum yok.çok nadir akşamları ve sabah kalkarken bulantım oluyor.sizce bunlar hamileliğin erken belirtileri olabilir mi?cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
1 yıl 3 ay oldu evleneli ve 10 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz daha önce dogm kntrl hapı kullandım birdaha mı asla baksana hala bebişim olmuyo
Doğum kontrol hapı kullanmak sizlerin tercihimi yoksa doktor önerisimi merak ettim çünkü hiç doğum yapmamış bir kadının doğum kontrol hapı kullanmasını doktorlar tavsiye etmezler genelde
beta hcg yaptırcam sonucu tarın yazarım
ben istedim ama ne yalan söyliyim doktorum beni hiç uyarmadı bilseydim zaten kullanmazdım
Doğum kontrol hapı kullanmak sizlerin tercihimi yoksa doktor önerisimi merak ettim çünkü hiç doğum yapmamış bir kadının doğum kontrol hapı kullanmasını doktorlar tavsiye etmezler genelde
Ben evlenmeden önce rutin bir muayene için dr a gittim ve korunmamı söyledi vücuduma en uygun d.k.hapını verdi 2 sene kullandım.Çok ta memnundum..Dr verdi bana evlenmeden 1 ay önce...
Daha sonraları eşim korundu 1 ay olacak bıraktık korunmayı bakalım hayırlısı...
hadi hayırlı güzelhaberlerini bekliyoruz cnm.. Benim bat 2 - 3 şubat..1 hafta daha beklemem gerekiyor..bazen ümitleniyorum bazen de yok değilim..bu çelişki gerçekten zor geliyor insana...hadi hayırlısı adetin gecikti mi?