Rica ederimTeşekkür ederim canım yorumun icin
Burda paylasilanlardan yola cikarak soyleyebilir olabilide olmaya bilirde en guzeli kan tahlili vermeniz cogunda bu sekilde cikip hamile oldugunu ogrenenler var bat ne zamanErken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
21 yada 22 kasımBurda paylasilanlardan yola cikarak soyleyebilir olabilide olmaya bilirde en guzeli kan tahlili vermeniz cogunda bu sekilde cikip hamile oldugunu ogrenenler var bat ne zaman
Benim biraz karisik aslindan normelde gecen ay 25de adet oldum ama ilk defa bu ay ovülasyon testi yaptim 6sinda pik oldu 7sinde silindi yumurtlamaya gore 21de olucam 11de gun boyu kasiklarda batma ve bas agrisi oldu 15ve16sinda adet olucak gibi agri gogusler elleyince sadece etrafinda agri var21 yada 22 kasım
Yaa benimde o şekilde oldu 15i yada 16sında adet olcak gibi ağrı hatta bacağımla birlikte oldu siz test yaptınız mıBenim biraz karisik aslindan normelde gecen ay 25de adet oldum ama ilk defa bu ay ovülasyon testi yaptim 6sinda pik oldu 7sinde silindi yumurtlamaya gore 21de olucam 11de gun boyu kasiklarda batma ve bas agrisi oldu 15ve16sinda adet olucak gibi agri gogusler elleyince sadece etrafinda agri var
Yapmadim 21de diyor ama benim aklim 25de o yuzden yapmadimYaa benimde o şekilde oldu 15i yada 16sında adet olcak gibi ağrı hatta bacağımla birlikte oldu siz test yaptınız mı
Bekleyin bence de benim gibi erken davranıp kafanız karışmasınYapmadim 21de diyor ama benim aklim 25de o yuzden yapmadim
En guzeli cnm ama senin icin daha zor sen suan silikte olsa gordun cizgiyi daha cok sitres yaparsin git en iyisi kan ver benceBekleyin bence de benim gibi erken davranıp kafanız karışmasın
Ya birde yaptığım 5 dakika içinde çıktı kamerada bir tık daha açık görünüyor rengi gözle bakılınca cok fazla belli, ben artimedle ilgili olumsuz şeyler okuyunca eşimin idrarıyla da teyit etmek istedim testi. Evet artimed her testte çizgi cıkarıyor ama hamile olmayanda kalın ve daha beyaz çizgi cıkarıyor benimki daha önce ve kırmızıEn guzeli cnm ama senin icin daha zor sen suan silikte olsa gordun cizgiyi daha cok sitres yaparsin git en iyisi kan ver bence
Aksama git yaptir o zaman kafa karisikligi giderYa birde yaptığım 5 dakika içinde çıktı kamerada bir tık daha açık görünüyor rengi gözle bakılınca cok fazla belli, ben artimedle ilgili olumsuz şeyler okuyunca eşimin idrarıyla da teyit etmek istedim testi. Evet artimed her testte çizgi cıkarıyor ama hamile olmayanda kalın ve daha beyaz çizgi cıkarıyor benimki daha önce ve kırmızı
Aksama git yaptir o zaman kafa karisikligi gider
Regl günümü bekleyip regl olmazsam öyle yapmayı düşünüyorumAksama git yaptir o zaman kafa karisikligi gider