Sizce hamilemiyim

busel27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
18
2
25
IMG_20241115_165950.jpg
kizlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım damlatir damlatmaz böle oldu sizce hamilelik varmı bide ayın 2 3 4 ünde çatlatma iğnesi vuruldum acaba onun etkiside olabilirmi kasıklarımda belimde çok agrimda oluyor acaba adetmi Olcan yoksa hamilelik yuzunemi öle ağrım var bilmiyorum

5 gün mü var. erken gebelik testi mi bu ? öyle ise evet var. normal test ise bu kadar erken çıkar mı bilemedim

Çatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama onun etkileyeceği bişey değilse hamilelik var. :) hayırlı olsun. Regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı bu arada

Eki Görüntüle 3504134 kizlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım damlatir damlatmaz böle oldu sizce hamilelik varmı bide ayın 2 3 4 ünde çatlatma iğnesi vuruldum acaba onun etkiside olabilirmi kasıklarımda belimde çok agrimda oluyor acaba adetmi Olcan yoksa hamilelik yuzunemi öle ağrım var bilmiyorum
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü belki iğne etkisi olabilir iğnede bthcg var belli miktarda inşallah gebeliktendir :)

Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü belki iğne etkisi olabilir iğnede bthcg var belli miktarda inşallah gebeliktendir :)
Ayın 2 sinde oldum ayın 3 ünde bide ayın 4unde oldum iğne ama ben pazartesi test yaptım hafif siliklik vardı bak onuda atym o resmde belli olmuyor hatta kan verym dedim kanda bsy çıkmadı bugün test yaptm geri belki iğnenin etkisi gitmiştir diye bugün çıktı doktormada sordm hamilelik var gbi adet tarihini bekle kan ver dedi alttaki resimde gecenki test bnda gozkmyodu fazla

Eklentiler

• IMG_20241112_114607.jpg
    IMG_20241112_114607.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 9
Ayın 2 sinde oldum ayın 3 ünde bide ayın 4unde oldum iğne ama ben pazartesi test yaptım hafif siliklik vardı bak onuda atym o resmde belli olmuyor hatta kan verym dedim kanda bsy çıkmadı bugün test yaptm geri belki iğnenin etkisi gitmiştir diye bugün çıktı doktormada sordm hamilelik var gbi adet tarihini bekle kan ver dedi alttaki resimde gecenki test bnda gozkmyodu fazla
Sonradan pozitife dönmüş demekki iğne etkisi geçip bence kan verin yarın netleşsin

Regl günün nezaman

Çatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama onun etkileyeceği bişey değilse hamilelik var. :) hayırlı olsun. Regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı bu arada
Bilmiyorum inşallah bu sefer vardır rabbim sevincimi boş cikarmaz

Mrb hanimlar ovülasyon testiyle baktim 6sinda pik oldu 7sinde silindi 6sinin aksami iliski oldu baya agrili oldu kasiklarim cok agirdi galima o an yumurtlama oldu 10da gun boyu kasiklarda batma 11dd bas agrisi arada bir kasik agrisi dun goguslerde ysnlarda agri basladi elleyince bugun szbahtan sadece gogusler dedigim gibiydi arada bir kasiklarda agri suan kasik agrim cok bide bacaklarimda agri var yumurtlama erken olunca tabi adet gunjmde 20sine atti yani yumurtlamaya gore 20sinde adet olucam sizde bu sekilde belirtiler oldumu hamilelik olabilir mi

X