Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü belki iğne etkisi olabilir iğnede bthcg var belli miktarda inşallah gebeliktendir :)Eki Görüntüle 3504134 kizlar adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım damlatir damlatmaz böle oldu sizce hamilelik varmı bide ayın 2 3 4 ünde çatlatma iğnesi vuruldum acaba onun etkiside olabilirmi kasıklarımda belimde çok agrimda oluyor acaba adetmi Olcan yoksa hamilelik yuzunemi öle ağrım var bilmiyorum
Erken gebelik 5gun onceye kadar net sonuç diyor5 gün mü var. erken gebelik testi mi bu ? öyle ise evet var. normal test ise bu kadar erken çıkar mı bilemedim
o zaman tamam , çıkar. tebrik ederim :)Erken gebelik 5gun onceye kadar net sonuç diyor
İnşallah canm dua edin banaGebelik var gözüküyor beybiiii
Saol cnm sen yine bana dua et kandada ciksino zaman tamam , çıkar. tebrik ederim :)
Ayın 2 sinde oldum ayın 3 ünde bide ayın 4unde oldum iğne ama ben pazartesi test yaptım hafif siliklik vardı bak onuda atym o resmde belli olmuyor hatta kan verym dedim kanda bsy çıkmadı bugün test yaptm geri belki iğnenin etkisi gitmiştir diye bugün çıktı doktormada sordm hamilelik var gbi adet tarihini bekle kan ver dedi alttaki resimde gecenki test bnda gozkmyodu fazlaÇatlatma iğnesinin kaçıncı günü belki iğne etkisi olabilir iğnede bthcg var belli miktarda inşallah gebeliktendir :)
Sonradan pozitife dönmüş demekki iğne etkisi geçip bence kan verin yarın netleşsinAyın 2 sinde oldum ayın 3 ünde bide ayın 4unde oldum iğne ama ben pazartesi test yaptım hafif siliklik vardı bak onuda atym o resmde belli olmuyor hatta kan verym dedim kanda bsy çıkmadı bugün test yaptm geri belki iğnenin etkisi gitmiştir diye bugün çıktı doktormada sordm hamilelik var gbi adet tarihini bekle kan ver dedi alttaki resimde gecenki test bnda gozkmyodu fazla
Regl günün nezamanAyın 2 sinde oldum ayın 3 ünde bide ayın 4unde oldum iğne ama ben pazartesi test yaptım hafif siliklik vardı bak onuda atym o resmde belli olmuyor hatta kan verym dedim kanda bsy çıkmadı bugün test yaptm geri belki iğnenin etkisi gitmiştir diye bugün çıktı doktormada sordm hamilelik var gbi adet tarihini bekle kan ver dedi alttaki resimde gecenki test bnda gozkmyodu fazla
Geçen ay 20 Ekim oldum işteRegl günün nezaman
Saol canm dua et bana yinede kandada ciksinGebesiniz
İnşallah öyledir Çarşamba kan vercem isteSonradan pozitife dönmüş demekki iğne etkisi geçip bence kan verin yarın netleşsin
Bilmiyorum inşallah bu sefer vardır rabbim sevincimi boş cikarmazÇatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama onun etkileyeceği bişey değilse hamilelik var. :) hayırlı olsun. Regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı bu arada